Opmerkingen

Slimme kantoren om ruimte te besparen

Slimme kantoren om ruimte te besparen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoewel het oppervlak van onze huizen en appartementen niet altijd is wat we zouden willen, moeten we in verbeelding concurreren om slimme oplossingen te vinden en ruimte te besparen. Hier zijn enkele slimme kantoren die u zullen helpen om extra vierkante meters te vinden.

Een kantoor in een ander meubel

Om ruimte te besparen, kunt u kiezen voor de 2 in 1! En ja, kies daarvoor gewoon een meubel dat geschikt is voor uw kantoor zonder dat dit de hoofdfunctie is. Zo vindt u kasten met een secretaresse-gedeelte of zelfs consoles die een bureau onthullen zodra ze zijn uitgevouwen. In dit geval verdwijnt het bureau en zijn het de meubels die een prominente plaats innemen in de kamer! Voor wie? Dit soort oplossing is ideaal als u alleen voor korte periodes naar uw kantoor komt, bijvoorbeeld om uw rekeningen te maken of uw papieren te beheren.

Een laptop bureau

Als u gewend bent om op een laptop te werken, heeft u geen bureau nodig dat zo groot is als een traditioneel bureau. Merk op dat er veel bureaus zijn gewijd aan laptops die daarom veel minder ruimte innemen. Sommigen hebben een tablet die intrekt om nog meer ruimte te besparen. Dit type bureau is te vinden in een traditioneel computerbureautype, maar ook in een versie om aan de muur te hangen. Voor wie? Deze oplossing is perfect geschikt voor tienerkamers en eerste appartementen waar de laptop voornamelijk in mobiele modus wordt gebruikt.

Een kantoor met opslag

In kleine gebieden ontbreekt vaak opslag. Om kantoor- en ruimtebesparend te combineren, zetten we vervolgens meubels op met een veelheid aan opslag. U kunt kiezen voor een kantoor met opslagkasten of een kantoor met een geïntegreerde bibliotheek. Voor wie? Als u gewend bent lange uren aan uw bureau te werken, is dit waarschijnlijk het model voor u omdat het voldoende ruimte laat om te werken terwijl het zeer functioneel is. Ontdek kantooroplossingen om ruimte te besparen: Foto's om te inspireren of te dromen ... Ontdek "Decoratieve foto's"


Video: 21 GEHEIME SCHUILPLAATSEN OM GELD VEILIG TE HOUDEN (Mei 2022).


Opmerkingen:

  1. Safiy

    Ga aan de slag met het genereren van inkomsten. En zo geweldig!

  2. Arcas

    Dit bericht van waarde

  3. Mac Ghille Mhicheil

    De auteur is geweldig! Zo goed behandeld het onderwerpSchrijf een bericht