Opmerkingen

Schone lijstwerk

Schone lijstwerk


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wanneer u begint met schoonmaken, zijn er bepaalde details die niet over het hoofd mogen worden gezien, zodat het huis vlekkeloos is en uw leefomgeving perfect wordt schoongemaakt. En als u sierlijsten op het plafond, rond uw open haard, op uw houten meubels of op bepaalde delen van uw woonkamer hebt, moet u deze zorgvuldig en vooral met zorg reinigen. Hier zijn enkele tips om u te helpen op deze moeilijke plek om deze details die uw interieur sieren niet te beschadigen.

Stof de lijstwerk af

De lijstwerk is bijzonder moeilijk schoon te maken, omdat het een echt stofnest is, vooral wanneer ze zich aan het plafond bevinden. Inderdaad, de reliëfs laten het vuil gemakkelijker kleven. Je moet ze daarom heel regelmatig afstoffen met een plumeau. Veeg een doek niet af met Swiffer droge veegvezels, omdat u sommige stofdeeltjes aan de lijst kunt hangen. Geef bijvoorbeeld de voorkeur aan een microvezeldoek.

Reinig de lijstwerk voorzichtig

Gebruik voor het reinigen een zachte borstel. Werk met zeepwater of een mengsel van water en spiritus. Je moet heel voorzichtig zijn als de lijstwerk gips is, omdat dit materiaal water en vuil absorbeert omdat het poreus is. In dit geval kunt u de borstel vervangen door een borstel. Besteed ook aandacht aan zeer delicaat omdat sommige muurlijsten zeer breekbaar zijn, en vooral die met vergulding. Voor de kleinste details kunt u een oude tandenborstel gebruiken.

Ontkalk zeer vuile lijstwerk

Als de borstel het vuil dat is ingebed in uw schoorsteenlijsten of plafond niet verwijdert, moet u het naar het volgende niveau brengen. Maak een pasta door het wasmiddel licht vochtig te maken. Breng het preparaat op de lijstwerk aan en laat het slechts enkele minuten inwerken om de verf niet te beschadigen. Spoel en, indien mogelijk, polijst uw houten meubellijsten met een droge doek nadat ze grondig zijn gereinigd.Opmerkingen:

 1. Faurr

  I went to the forum and saw this topic. Kan ik jou helpen?

 2. Bek

  Bravo, welke woorden ..., briljant idee

 3. Elmo

  Hij bedoelde het niet

 4. Powell

  Excuseer me voor wat ik ingrijpen ... bij mij een vergelijkbare situatie. We kunnen onderzoeken.

 5. Dat

  Bravo, uitstekend idee en is naar behoren

 6. Cadeo

  het definitieve antwoord, het is grappig ...Schrijf een bericht