Tips

5 tips voor een gezelliger interieur in de winter

5 tips voor een gezelliger interieur in de winter


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In de winter is het koud, worden de dagen korter en maakt het weer zijn eigen. In dit soms moeilijke seizoen hebben we troost nodig. Het is tijd om ons interieur een beetje te heroverwegen. Daarom hebben we vandaag besloten om je 5 tips te geven om je interieur in de winter gezelliger te maken!

1. We leggen meer tapijten

De winter is het seizoen waarin we een hekel hebben aan koude voeten. Het is dus tijd om alle tapijten die op zolder zijn gemonteerd of in de kelder zijn opgeslagen, naar buiten te brengen. Als deze uit de mode zijn, kun je ze terugkopen. Liever dikke en comfortabele tapijten. Plaats ze natuurlijk in de woonkamer, maar ook in de eetkamer, in de slaapkamers, op de mezzanine ... Het is logisch om gemakkelijk te onderhouden tapijten te nemen voor plaatsen van doorgang en dikkere tapijten in slaapkamers en woonkamer .

2. We vermenigvuldigen de kussens

In de winter brengen we meer tijd thuis door en zoeken we naar comfort en welzijn. Voor een heel gezellig interieur kun je overal kussens plaatsen. Je kunt ze op de bedden, de bank en de fauteuils leggen. Kies in dit geval voor kleine kussens met zeer comfortabele hoezen. Voor de vloer kunt u zeer grote kussens kiezen die u in de woonkamer of slaapkamers installeert. Kinderen zijn er dol op!

3. We wedden op de plaids

We houden niet van worpen ... We houden van hen! Ze verwarmen ons, zijn erg zacht en vinden hun plek overal in het huis. Leg in de winter meerdere worpen op de bank en de fauteuils, maar ook in de peuterkamers zoals in de jouwe. Dus als je leest of tv kijkt, heb je een plaid bij de hand!

4. We installeren een theeblad

In de winter genieten we graag van een warm drankje dat comfortabel op onze bank is geïnstalleerd. Daarom moet je vanaf de eerste vorst een mooi dienblad voorzien van mokken, losse thee en een mooie theepot. Er zijn complete reeksen, sommige zijn zeer decoratief, anderen zijn Japans. Kies degene die je het leukst vindt!

5. We doen grote badjassen aan in de badkamer

Als de temperatuur daalt, is het heel moeilijk om uit bed te komen, net als trouwens uit de douche komen. De oplossing is echter eenvoudig: je moet grote badjassen in je badkamer aantrekken en instappen als je wakker wordt en na het douchen. Dus we zijn erg warm en zeer comfortabel ... Zorg voor een badjas voor elk lid van het gezin, hang ze achter de badkamerdeur. In de zomer kunt u ze opslaan! Het is aangenaam om je interieur te veranderen als de winter begint. Bovendien is er geen tekort aan ideeën om ten volle van uw huis te genieten wanneer de kou te intens is. We moeten ook ons ​​interieur aanpassen aan elk seizoen. Tot ziens in het voorjaar!


Video: 8 tips + inspiratie voor een gezellige kamer (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Kord

  Deze versie is verouderd

 2. Bem

  Een grapje terzijde!

 3. Neakail

  Ik bevestig. En ik liep hier tegenaan.

 4. Su'ud

  Het is gewoon een onvergelijkbaar onderwerp

 5. Fenrizragore

  altijd pzhalsta ...

 6. Maonaigh

  Bravo, welke woorden ..., een uitstekend ideeSchrijf een bericht