Behulpzaam

De psyche spiegel in de slaapkamer: om jezelf van boven naar beneden te zien

De psyche spiegel in de slaapkamer: om jezelf van boven naar beneden te zien


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wat is de psyche mirror?

Pyche, kesako? Psyche als "psychedelisch"? Stel je een kleurrijke gebogen spiegel voor met een bizarre vorm die je doet denken aan de jaren zestig / zeventig? Dat is het niet!

een ziel in decoratie is een geweldig beweegbare spiegel dat je naar believen kunt kantelen om volledig naar jezelf te kijken door middel van twee assen die het in het midden aan de twee staanders van een chassis bevestigen. De oorsprong ervan dateert uit het einde van de achttiende eeuw, een periode waarin grote spiegels betaalbaar waren. De term komt van "Psyche", een prinses uit de Griekse mythologie, en betekent "ziel" in het Grieks.

Zeer populair in de jaren 1920 en 1930, de psyche mirrors die tegenwoordig te vinden zijn, zijn over het algemeen stijlvol Art deco. Inderdaad, hun barokke oorsprong geeft hen een vrij uitgesproken stijl met lijstwerk en een gouden kleur.

Waar een psyche mirror plaatsen?

de psyche spiegel vindt natuurlijk zijn plaats in hetslaapkamer volwassenen, maar ook adolescenten en kinderen. Het is geplaatst aan het einde waarvan je denkt dat het zijn voeten gebruikt. Het geeft net dat beetje meer stijl en karakter aan uw interieur dan wanneer u voor een klassieke vrijstaande spiegel had gekozen. De beste optie, om decor en functionaliteit te combineren, is om je psyche spiegel in de buurt van je te plaatsen dressing, je dressoir of je garderobe; het blijkt erg praktisch te zijn om van top tot teen naar je te kijken tijdens het aankleden of make-up aanbrengen in de ochtend of wanneer je kleding past!

Wees voorzichtig, zoals alles spiegel, het wordt afgeraden om een ​​psyche spiegel voor uw bed te plaatsen. Dit kan het in slaap vallen verstoren en / of de kwaliteit van uw lichaam beïnvloeden slaap ! Is uw kantoor in uw kamer? Plaats het ook niet direct voor deze werkruimte om afleiding te voorkomen. In plaats van te werken, zou je uren kunnen nadenken over jezelf in je psyche mirror!

Als je wilt geven diepte in je slaapkamer, zou je er misschien goed aan doen om je psyche spiegel in een hoek van je kamer te plaatsen om de ruimte te maximaliseren. Je slaapkamer ontbreekt helderheid ? Plaats in dit geval uw psyche spiegel voor een van uw ramen, enigszins in een hoek. Het zal gemakkelijk de natuurlijk licht en zal uw kamer beter verlichten dankzij zijn reflection. Slim, toch? Geen ramen? Het andere alternatief is om uw psyche spiegel in de buurt van de lichten te plaatsen, vooral bedlampjes of vloerlampen in uw slaapkamer. Het resultaat is hetzelfde: u krijgt meer helderheid!

Welke stijl van psyche mirror?

Hoewel de oorsprong ervan barok is, zijn de modellen van psyche mirrors huidige zijn meer decoratief, modern en luchtig. Ze zijn te vinden in de zeer ovale vorm romantisch, of in meer afwerkingen minimalistische of symmetrisch enontwerp gemaakt van metaal. Kortom, het is het essentiële accessoire van alle kamers volgens hun decoratie en hun stijlen! Kies de juiste spiegel voor u, afhankelijk van de stemming in uw slaapkamer. Er is geen gebrek aan keuze in winkels en op e-commerce die gespecialiseerd is in decoratie. Als je een psyche-spiegel in een beschadigde rommelmarkt of een art-decostijl vindt die een beetje gedateerd is volgens jou, dan belet niets je om renoveren om het up-to-date te brengen! Stroop je mouwen op, bewapen jezelf met meubelverf en penselen en ga aan de slag. Doe-het-zelf om alle soorten spiegels te herstellen zijn gemakkelijk te vinden op het canvas!

Wat als je je psyche spiegel moet schoonmaken? Ontdek al onze tips voor het snel en gemakkelijk schoonmaken van een spiegel.Opmerkingen:

  1. Mull

    Ik zal uw site toevoegen aan bladwijzers, ik zal vaak bezoeken, bedanktSchrijf een bericht