Tips

Wasmachine aansluiten

Wasmachine aansluiten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bypass-bypass…

Het is een methode die alle afdichtgaranties biedt dankzij de lasverbindingen. Maar het is ook een beetje ingewikkeld om te implementeren omdat het interventie op een bestaande installatie vereist. Het is natuurlijk beter om tijdens uitrustingswerken een T-tak te maken met behulp van een speciale fitting (T).

... Of een zelfborende kraan?

Deze tweede oplossing is aantrekkelijk omdat deze eenvoudiger en sneller te implementeren is. Het vereist alleen dat de klep op de toevoerleiding op de gekozen locatie wordt geschroefd. Het kan echter minder duurzaam zijn dan de vorige - en de fitting zelf kost veel meer. Uiteindelijk heeft elke oplossing zijn voordelen: kies op basis van uw apparatuur en de duurzaamheid die u aan de installatie wilt geven.

Gereedschappen en materialen

Voor het naaien:

• Lasapparatuur
Tangen of veer om te buigen
Boor en boor
schroevedraaier
Naald tang
Waterkraan
Schroeven en pluggen
Sluitringen
Kragen voor wandmontage

Voor de zelfborende kraan:

• Engelse toetsen

Hoe buigen?

Wanneer fittingen niet kunnen worden gebruikt, moet een buis worden gebogen om de nodige bocht te vormen. Om dit te doen, begin je door het metaal te verwarmen met behulp van de vlam van een brander om het meer kneedbaar te maken. Dompel vervolgens het warme gedeelte onder in koud water (voor een betere hantering) en laat de buis in de veer lopen om deze in de gewenste hoek te vormen. Knowhow © La maison rustique - éditions Flammarion, 2005


Video: Zelf je wasmachine installeren. Beko (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Abdul- Matin

    Het idee van 'goede steun.

  2. Ala'

    Het werd nog niet.Schrijf een bericht