Tips

Hoe een spiegel een kamer kan veranderen

Hoe een spiegel een kamer kan veranderen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Elke dag in de badkamer stuurt hij je onze knipoog. De spiegel is essentieel in huis, praktisch maar ook decoratief. Staand, hangend aan de muur, soms zelfs helder, vindt het overal zijn plaats. Maar het heeft ook veel voordelen: het vergroot een kamer, verlicht het, geeft het cachet ... We vertellen je alles!

Een spiegel vergroot een kamer

Hoe zit het met spelen op optische illusies? Ideaal voor kleine ruimtes, een goed geplaatste spiegel opent nieuwe perspectieven: het duwt de muren visueel terug. We geven je verschillende ideeën voor sluwheid: - hang een gigantische spiegel aan een hele sectie van de muur: het zal de indruk wekken, net als in de film Fanfan, dat je een kamer hebt die twee keer zo groot is. Natuurlijk is zo'n spiegel duur. U kunt echter verschillende grote spiegels naast elkaar plaatsen voor een vrijwel identieke ervaring. - plaats een spiegel aan het uiteinde van een meubel: een tafel, een console, een laag meubel ... het laatste lijkt ultralang en daarom ziet de kamer er groter uit. - om een ​​multidimensionaal zicht op uw kamer te geven, denk er ook aan om een ​​spiegel op de vloer voor de deur te plaatsen: wanneer u deze betreedt, geeft dit een echt perspectief op de aangrenzende kamers - onderaan een lange kamer geeft het de indruk dat het verlengd is - en als je twee spiegels tegenover elkaar zet, speel je een spel van reflectie tot in het oneindige door de perspectieven te vermenigvuldigen!

Een klassieke spiegel, maar geplaatst op de vloer voor een minder conventioneel gebruik en vooral een mooi perspectief dat de lijst benadrukt De vorm en grootte van de spiegel spelen ook een grote rol in het gewenste visuele effect: wed op een lange spiegel om uw kamer breedte te geven, vooral als deze klein is. Terwijl om hoogte te geven, een lange, smalle, verticale spiegel perfect zal zijn. Magische spiegel, die de verhoudingen van een kamer verandert! We versieren, we geven energie en we spelen het slim! Wat kun je nog meer vragen?

Een spiegel, om licht te brengen

De bekendste truc is om een ​​spiegel op de vloer tegen een muur te hangen of tegenover een raam te plaatsen: het lichteffect is verlengd, gedupliceerd en men heeft de echte indruk een tweede raam in de kamer te hebben . Hoe groter je spiegel, hoe meer licht deze reflecteert. Maar het effect wordt ook vermenigvuldigd als u ervoor kiest om een ​​muur van spiegels te maken: van alle maten, van alle vormen ... Accumulatie heeft evenveel een decoratief effect als een nuttige lichtreflectie! Het licht lijkt te worden gevangen en lijkt van de ene naar de andere te stuiteren. Je kunt ook met de spiegels spelen om originele lichteffecten te creëren. Plaats spiegels op bepaalde meubels, bijvoorbeeld op deuren, om ademhalingen en games met nieuwe looks te creëren die licht aantrekken en breken. Afhankelijk van hoe je je spiegels hangt, hun vormen, krijg je verschillende lichtsferen in je kamer: gezellig, warm, helder ... Experimenteer, speel op de hoogten, de locatie en tem de reflecties van licht! En in de badkamer? Versierd met neonlichten, een verlichte buis, met achtergrondverlichting ... de spiegel zelf is een lichtbron. Perfect voor het scheren van dichtbij, het zal ook licht werpen op je make-up sessies. Een extra accentlicht en een onmiskenbare decoratieve toets, een perfecte twee in één.

Bij een raam reflecteert deze samenstelling van spiegels het licht oneindig en valt op als een origineel en ongestructureerd decoratief element. We zijn er dol op!

Een spiegel, voor de decoratieve toets

Tegenwoordig heb je echt een keuze als je een spiegel wilt kopen. Klein, zelfklevend, helder, klassiek, vintage of modern ... Afgerond voor een vleugje zachtheid in de kamer, stijlvoller of een opvallend ontwerp. Er is voor elk wat wils.

Poëtische en charmante spiegel met dit koperen metaal dat het een romantische touch geeft, het zou perfect zijn voor een meisjeskamer of een kantoor! Voor elke kamer vindt u een geschikte spiegel: - In de badkamer gebruiken we deze voor het primaire gebruik: de weerspiegeling van ons beeld. Dus we doen het aan iedereen (we vergeten de kleintjes niet door een tweede spiegel op hun niveau te plaatsen) en we kiezen het eenvoudig, mogelijk flitsend, klein op een kledingkast of groot op een muur ... Maak het volgens uw afgunst! - In uw slaapkamer of in uw gang kunt u met een grote verticale spiegel naar haar blik kijken voordat u vertrekt. - In een woonkamer geeft het plaatsen van een grote spiegel boven een meubel (een bed, een bank) perspectief op de achterliggende muur en geeft een mooie omgeving. - Kies in een kinderkamer voor een spiegel met een grappige vorm, kleuren of spiegelstickers: in de vorm van een prinses, piraten, met een snor in het midden ... Speels, ze laten het kind ook snel spelen met zijn imago. Op grote schaal gebruikt op de grond in de Montessori-methode, zorgt een grote spiegel ervoor dat de baby geleidelijk begrijpt dat deze ander in de spiegel zichzelf is en zich zijn lichaam toe-eigent.

Speels decor, ze geven een extra vleugje speelplezier in de kinderkamer Hangend of op de vloer geplaatst, niets weerhoudt u ervan om de codes te draaien, vormen op de muur te maken, ze in fries te plaatsen, als een kader rondom een foto ... Of om te spelen met optische effecten: perfect aangepast aan de voorkant van een bibliotheek, bijvoorbeeld, kan het vierkant in uw blik worden teruggetrokken, afhankelijk van waar u staat ...

Een spiegel, de energetische troef van feng-shui

De spiegel reflecteert alles, zowel goed als slecht! In feng shui wordt gezegd dat het de Chi helpt harmonieus te stromen. Het creëert een warme, gezellige sfeer voor uw huis. Ga je een spiegel installeren? Kijk hem aan en kijk wat hij reflecteert: is het positief? Aan de negatieve? Weerspiegelt het mooie dingen of de verblindende zon? Zal het je verblinden, vertragen? Tegenover een raam kunt u eindeloos de goede vibes in de kamer weerspiegelen. Het is raadzaam om het ook voor een plant of objecten met afgeronde vormen te plaatsen. Aan de andere kant plaats je nooit een spiegel voor het bed uit angst om te voorkomen dat de slaper slaapt of voor de voordeur, tenzij je al je gasten wilt verrassen en ongemakkelijk wilt maken. We willen de Chi niet buiten zetten! Geplaatst in verspringende rijen, zullen ze de Chi toestaan ​​om rustig te wiebelen. Het zal de stukjes voorzichtig voeden.

Deze mooie spiegel geeft een authentieke kant aan je interieur en helpt de Chi te circuleren. Vergeet niet, in feng shui zoals in het algemeen, een spiegel op ooghoogte moet worden geplaatst (ongeveer 1,70 m). Kortom, we aarzelen niet om spiegels te plaatsen, maar we denken na over hun plaats, wat ze zullen terugkeren.Opmerkingen:

  1. Conan

    Prachtige, zeer vermakelijke informatie

  2. Merrick

    Het is opmerkelijk, het is het waardevolle antwoord

  3. Ector

    Hij heeft absoluut gelijkSchrijf een bericht