Behulpzaam

Succesvolle decoratie "wild"

Succesvolle decoratie "wild"


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.We leven er allemaal in, midden in de natuur of in de tropen, toch? Vooral als je in de stad woont en je hebt niet het geluk om een ​​tuin te hebben. Dus om te voorkomen dat je beweegt, breng je de natuur rechtstreeks in je huis. En dat is goed want de zomertrend is "wild" en wild decor. Hier zijn enkele tips voor een succesvol tropisch decor en een goed humeur in je interieur.

Speel de groentekaartWie zegt "wilde" decoratie, zegt de natuur en dus vegetatie! Aarzel niet om het plant- en exotische menu volledig te spelen. Vegetatie moet je rode draad zijn om de indruk te geven dat je van omgeving verandert en midden in de natuur bent. Natuurlijk is het ideaal om planten in je interieur te hebben, maar als je geen groene duim hebt, wed dan op exotische prints in je decor. Het veranderen van uw huishoudlinnen is een goede tip voor het opnieuw inrichten van een kamer. Een paar palmkussens op de bank, een sprei met hibiscusbladeren ... en voila. Gebruik de muren ook door posters op te hangen die de jungle of de tropen oproepen. Je kunt een witte muur ook een boost geven met een strook tropisch behang met grote bladpatronen: de jungle alsof je bent, maar zonder in de totale look te vallen!

Voorkeur voor natuurlijke materialen

Om de plantaardige kant te temperen, wordt deze verzacht met meubels of objecten met natuurlijke of ruwe materialen, zoals hout of rotan. Niet het budget of de wens om uw meubels te veranderen? Schuif manden met haast of rieten opslag op de vloer in uw woonkamer of een bank van rotan. Als je interieur klein is, gebruik dan de muren om te voorkomen dat de ruimte rommelig wordt door een rotan spiegel of een paar raffia frames op te hangen. Je kunt je verschillende woonkamers ook verfraaien met natuurlijke houten voorwerpen (dienblad, kandelaar ...) of gerechten om je kamer een "natuurlijke" geest te geven, vooral als je al hebt gekozen voor tropische patronen.

Gedurfde tinten blauw en groen

Wie aan de natuur denkt, laat zijn geest dwalen in een universum waar het blauw van de lucht en de zee samengaan met het weelderige groen van de meest exotische bossen! Je kunt deze twee kleuren dus zonder enige angst mengen en perfect met elkaar combineren, maar ook met natuurlijke materialen zoals hout. De blauwe lagune, azuurblauw of turkoois, die in combinatie met bepaalde tinten groen zoals smaragdgroen of mintgroen, je interieur het uiterlijk van een tropische ansichtkaart geeft. Het enige dat ontbreekt is de zon en het geluid van de golven ... Natuurlijk hoef je niet alles in groen of blauw van vloer tot plafond opnieuw te schilderen. het idee is eerder om kleine accenten te brengen met accessoires zoals een mooie hanglamp in groen papier, een gekleurde vaas of servies in niet-overeenkomende groene of blauwe tinten, die een exotische noot aan je mooie eettafels zullen brengen. zomer. Denk er in elk geval aan of u de "wilde" trend in totale look of in kleine details overneemt, de sleutel tot een succesvol decor is personalisatie, maar vooral de mix van genres. Aarzel dus niet om de verschillende stijlen die je leuk vindt te mixen zonder je doelstelling uit het oog te verliezen: de natuur in huis halen! Aarzel niet om Annouchka te bezoeken, Anne's blog!

Onze winkel selectie

 


Video: VAN UITKERING NAAR EIGEN BEDRIJF Afl 02 Mohammed Boulkhrif (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Orren

  Ik begrijp deze vraag. Staat klaar om te helpen.

 2. Jobe

  Prachtige zin

 3. Jerred

  Mijn excuses, maar deze variant benadert me niet.

 4. Kajika

  Het is absoluut niet eens met de vorige zin

 5. Buddy

  the phrase Incomparable)

 6. Kazrajinn

  Ik weet zeker dat het de leugen is.

 7. Pollux

  Er zit iets in. Heb het, heel erg bedankt voor de info.Schrijf een bericht