Tips

Top 5 ongebruikelijke habitats

Top 5 ongebruikelijke habitats


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Leven met het gevoel van vrijheid, samenleven met de natuur, leven in een buitengewone omgeving, van je dagelijkse leven een nomadisch avontuur maken, tevreden zijn met de essentie en stoppen met ultraconsumptie ... Dit is wat deze meest atypische accommodatie! Ontdek onze top 5 van meest ongewone habitats! Dus ben je klaar om je leven te veranderen?

1. Een boomhut:© Airbnb Wonen in een boomhut is DE droom voor alle kinderen! Maar veel volwassenen hebben het waargemaakt! Het moet gezegd worden, het ontbreekt niet aan voordelen! De boomhut is niet alleen zuinig, maar ook ecologischer. In perfecte harmonie met de natuur omhelst de houten hut de boom die als toevlucht dient! Hiermee kun je hoogte bereiken om tevreden te zijn met de essentie ... En wat is er mooier dan elke ochtend opstaan ​​met het lied van vogels?

2. Een klein huis:© Tiny House Baluchon Geconfronteerd met hyperconsumentisme wenden steeds meer mensen zich tot minimalisme en zelfvoorziening. De opkomst van kleine huizen is een perfect voorbeeld. Dit micro-huis heeft zeer weinig ruimte maar biedt grote vrijheid! Voor het eerst in de Verenigde Staten verschenen, is het principe van het kleine huis om mobiel te zijn (we slepen het achter een auto) en ingenieus in lay-out (alles is gedacht om de ruimte zoveel mogelijk te optimaliseren). Met zonnepanelen en een regenwaterwinningssysteem wordt het kleine huis 100% autonoom! En al deze kenmerken zorgen ervoor dat de bewoner een vrij leven kan leiden ...

3. Een drijvend huis:© Airbnb Wilt u wakker worden in een rustige en rustgevende omgeving met uitzicht op het water? Dit is wat drijvende huizen bieden! Behalve de levensomstandigheden is dit type woningen vooral een belangrijke bondgenoot in het licht van de stijgende zeespiegel. Nederland heeft er een algemene accommodatie van gemaakt en is een voorbeeld op dit gebied. Het drijvende huis, meestal in hout ontworpen, wordt op een platform geplaatst, zelf bevestigd aan drijvers (beton, kunststof of aluminium). Het goede nieuws? Met sommige drijvende huismodellen kunt u naar wens worden verplaatst.

4. Een joert:© - Dit is weer een ongewone accommodatie die vrijheid bepleit! Verwijderbaar en opnieuw in elkaar te zetten huis dat traditioneel wordt gevonden onder de nomadische volkeren van Mongolië, de yurt zorgt voor een levensstijl dicht bij de natuur. Om nog maar te zwijgen over het economische argument met betrekking tot zelfbouw. Inderdaad, bestaande uit een houten frame en canvas (meestal vilt), het is een zeer betaalbare behuizing. En wat een genot om betrokken te zijn geweest bij het bouwen van je eigen dak. We houden van de ongebruikelijke vorm die een lay-out vereist, het kon niet vriendelijker en warmer zijn ...

5. Een container:© - Houd je van de herstelde geest en het adagium "nieuw maken met oud"? Het containerhuis is voor jou gemaakt! Geboren in Nederland (beslist, dit land is niet overtroffen in termen van ongewone leefomgeving), het containerhuis is tegenwoordig steeds meer volgers. Het voordeel? Het is super eenvoudig te ontwerpen en vereist geen zwaar werk, omdat het zware werk alleen bestaat uit het maken van funderingen en openingen. Maar bovenal is het flexibel zoals gewenst. En zelfs de architecten hebben hun speeltuin gemaakt! Stel je verschillende containers voor die in elkaar zijn genest in de vorm van een geometrisch huis! Geweldig toch?Opmerkingen:

 1. Abdul-Sabur

  Mijn excuses voor het bemoeien met ... Ik heb een vergelijkbare situatie. Schrijf hier of in PM.

 2. Ludwik

  whether there are analogs?

 3. Tag

  Het is jammer dat ik het nu niet kan uitdrukken - er is geen vrije tijd. Maar ik zal worden vrijgelaten - ik zal noodzakelijkerwijs schrijven dat ik over deze vraag denk.

 4. Allen

  Het is gewoon belachelijk.

 5. Graeham

  And how to paraphrase it?

 6. Dubhagain

  Rather useful phrase

 7. Ungus

  aanvankelijk geraden..

 8. Kazishakar

  Hier kan toch geen fout in zitten?Schrijf een bericht