Anders

4 fauteuils voor 4 ultra-trendy stijlen

4 fauteuils voor 4 ultra-trendy stijlenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.Natuurlijke, actuele, charmante of Boheemse geest: de fauteuil is verkrijgbaar in alle stijlen. Hier is een selectie van 4 fauteuils om in stijl midden in de trend te zitten en te ontdekken welke van u is!

BLOSSOM - Vandaag is essentieelHoewel het recht uit de jaren 50 lijkt, zal de BLOSSOM fauteuil perfect in de meest actuele decortrends . Bekleding van kunstleer, draaibare schaal en verchroomde stalen basis maken het een decoratieve bondgenoot essentieel voor alle kamers van het huis en iedereen decor stijlen . Wit, rood of zwart, de minimalistische en afgeronde lijnen hebben de kracht om energie op te doen interieurs een vleugje Pep's zeer communicatief.

CHANTELOUP - The Charming Asset

Een stoel met barokke charme, rondingen, tegencurven en elegante en glamoureuze rollen: de CHANTELOUP fauteuil heeft de uitstraling van deja-vu ... En om een ​​goede reden is het de herziene versie van de beroemde pad stoel , grote klassieker van de interieur sinds het tijdperk van Louis Philippe. De CHANTELOUP fauteuil is moderner, gestroomlijnder en stijlvoller dan zijn voorganger en bewijst dat classicisme en hedendaags design met elkaar overweg kunnen. Bewijs nodig? Koppel uw CHANTELOUP fauteuil met de andere kleuren van het CHANTELOUP-assortiment en durf zonder ingewikkeld de kunst van het Mix & Match ... Chique effect en charme 100% gegarandeerd!

TRACY - Natuurlijk effect gegarandeerd!

Beuken poten, 100% katoenen bekleding en onweerstaanbare Scandinavische looks ... Hier is de TRACY fauteuil! Zijn kracht? een eenvoudig en schoon ontwerp verbonden met een zeer comfortabele stoel , perfect om urenlang te ontspannen in volledige ontspanning. De rechte lijnen onthullen de natuurlijke zachtheid van uw slaapkamer of woonkamer. En hoe zit het met de kleuren - lavendel, grijs en blauw? Laat ze zich lenen voor de mooiste ervaringen van Mix & Match natuurlijk!

TOD - Voor een bohemien tintje

Dat is een stoel wie heeft karakter! Brede armleuningen, afgeronde lijnen en bekleding in leer of verouderd chocolade-effect geven de TOD-fauteuil de charme en elegantie van Engelse interieurs. Cocoonliefhebbers zweren bij zijn diepe en zachte zitting, waardoor het een metgezel is waaruit het soms moeilijk is om eruit te komen ... Het is ontwerp , geïnspireerd door de beroemde club stoel geeft je een bohemien en vintage tintje Deco . Zet het in een loft, stedelijk, eigentijds of minimalistisch interieur en het wordt meteen de ster van decoratie! En als uw ding meer op de banken lijkt, ontdek dan dat zelfs de slaapbanken de trend kunnen zijn!

Onze winkel selectie