Behulpzaam

De decoratie met gekleurde inkt

De decoratie met gekleurde inkt


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Inkten

In de afgelopen jaren is het assortiment inkten verrijkt met veel nieuwe producten en veel decorateurs gebruiken ze tegenwoordig, niet alleen voor het afdrukken met een tampon of voor het maken van patronen en kalligrafie met een borstel, maar ook voor decoratie. muurschildering zelf. Deze gekleurde inkten maken het mogelijk om zeer mooie transparantie-effecten van grote lichtheid te bereiken - dit is hun belangrijkste belang in vergelijking met verven.

Effecten

De inkten geven je de mogelijkheid om evocaties of imitaties te maken van knikkers, opaal, barnsteen, schildpad, agaat, malachiet, hout (vergrootglas, krullende esdoorn) en verschillende knikkers, met een transparantie die niet wordt gevonden in klassieke imitaties op basis van glazuren en verven. Hier presenteren we een indruk die bedoeld is voor een woonkamer, maar u kunt deze ook aanpassen met lichte tonen, blauw of groen bijvoorbeeld voor een slaapkamer: het verkregen effect is dan zachter en meer discreet.

Gereedschappen en materialen

Verfroller Borstel met whitewash Stencilborstel Gladmakende borstel (spalter) Containers Stencil Stump Bufferpad Trapladder Waterinkten Pastelpotlood Kleuren in stick Acrylverf Emaille pasta Behanglijm Afplaktape

Welke inkten?

Gebruik vloeibare inkten met een hoge kleurkracht die geschikt zijn voor penselen, airbrushes en zelfs rollers. Hier hebben we gekozen voor Fluidine-inkten (Lefranc & Bourgeois) die 32 tinten bieden, die met water kunnen worden verdund en op elkaar kunnen worden gelegd. Ze worden gevonden in flessen van 50 of 250 ml, in gevallen van 6 of 12 geassorteerde flessen. Knowhow © La maison rustique - éditions Flammarion, 2005Opmerkingen:

 1. Timothy

  We zullen praten.

 2. Feran

  Wacker, het lijkt mij, het is een briljante zin

 3. Jacquelin

  Ja, iemand heeft een fantasie

 4. Agrican

  Ongeëvenaard thema, ik hou echt van :)Schrijf een bericht