Tips

Stel: onze bewaartips zodat iedereen zijn spullen kan vinden!

Stel: onze bewaartips zodat iedereen zijn spullen kan vinden!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je vestigen met je geliefde is een geweldig nieuw avontuur! Heel mooi, maar het ideaal is om het niet te verwennen met vragen van orde ... of wanorde! Om samen een goed leven te beginnen, is het beter om te organiseren zodat iedereen zich op zijn gemak voelt en zijn weg kan vinden. Om u te helpen, zijn hier onze opslagtips zodat iedereen zijn spullen gemakkelijk kan vinden!

Heb je eigen ruimte in de kamer

Om te voorkomen dat de shirts van de heer kreukelen en de hielen van de dame beschadigen, is het ideaal om je spullen gescheiden te houden. Daarvoor kun je twee dressoirs of twee kasten kopen: elk zijn eigen. Neem ze identiek of op zijn minst in dezelfde collectie om het meubilair in uw kamer te harmoniseren. Als je het geluk hebt om een ​​kleedkamer te hebben, verdeel je spullen in zeer aparte ruimtes. Elke kant, versierd met manden en stoffen vakken om alle kleine onderdelen op te bergen. Vervolgens kunt u uw spullen ordenen op categorie (jurken, rokken, broeken, kostuums, enz.) Of zelfs op kleur!

Stel uw bedrijf bloot om het in de gaten te houden

Als je bang bent om je bezittingen te verliezen of dat je andere helft ze op een onwaarschijnlijke plek opbergt, toon ze dan in een open kledingkast of op planken aan de muur. Je kunt je favoriete boeken, favoriete snuisterijen die je tijdens je laatste reis hebt gekocht, gerechten van je oma of iets anders opslaan. Maak decoratieve elementen van uw bedrijf harmonieus geïntegreerd in de rest van de kamer.

Tote meubels

Heb je veel dingen maar weet je niet waar je ze moet bewaren? Koop een platformbed waaronder u opslag kunt plaatsen. Kunststof, stoffen of op maat gemaakte opbergdozen: alles is mogelijk! Ieder van jullie kan je spullen op verschillende locaties opruimen.

Gebruik de ingebouwde kasten op de juiste manier

Als je het geluk hebt om meerdere kasten in je mooie, knusse nest te hebben ingebouwd, wijs dan een functie aan elk van hen toe. De ene wordt gebruikt als een voorraadkast en de andere als opslag voor de dozen van uw kleine huishoudelijke apparaten die u wilt bewaren (bijvoorbeeld). Je kunt ook de planken verdelen zodat ieder van jullie zijn eigen ruimte heeft. Wees slim: reserveer de onderste planken voor de kleinere van jullie twee en vice versa!

Organiseer de badkamer

De badkamer is vaak DE kamer waar alle schoonheidsproducten van Madame binnenvallen ... En Monsieur heeft hier veel moeite mee. Gebruik opbergdozen: zij zullen je beste bondgenoten zijn om jezelf beter te organiseren. Een doos voor schoonheidsproducten, een voor nagellak, een andere voor uw shampovoorraad of een andere voor reinigingsproducten. Nogmaals, je kunt de ruimtes delen zodat iedereen zijn spullen erin kan doen. Nog een advies: voor de rust in het huishouden, reserveer een extra ruimte voor degene met de meeste zaken!Opmerkingen:

 1. Kazracage

  Het is interessant om in theoretische termen te lezen.

 2. Brainard

  Dit eenvoudig matless -bericht;)

 3. Lycurgus

  voor een lange tijd zul je op zoek zijn naar zo'n wonder

 4. Nezilkree

  Niets te zeggen - promolchite om onbelemmerd argument.Schrijf een bericht