Opmerkingen

Een spiegel in de ingang: hoe kies je deze?

Een spiegel in de ingang: hoe kies je deze?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In een hoofdingang is decoratie uiterst belangrijk. Enerzijds is dit de eerste ruimte waar uw gasten binnenkomen en daarom hun eerste indruk op uw interieur maken. Anderzijds vereist het een speciale opstelling op basis van het oppervlak, de grootte en uw meubels. Met betrekking tot de spiegel - essentieel accessoire van deze ruimte - is het belangrijk om deze zorgvuldig te kiezen om niet te worden verward. Hier zijn onze tips voor het kiezen van het ideale model.

Kies voor een ovale spiegel die de ruimte vergroot

In een hoofdingang wordt de spiegel vaak in de buurt van de toegangsdeur geplaatst, en meer precies op een muur loodrecht op de opening, zodat u naar uzelf kunt gluren voordat u vertrekt. Geef de voorkeur aan een ovaalvormig model - dat uw hele gezicht bedekt - of rechthoekig zodat u make-up of parfum op een rand kunt zetten. Met een dergelijke spiegel kunt u de ruimte ook vergroten, vooral als deze smal is.

Fleur de kamer op met een grote spiegel

Als je kamer erg klein is, kies dan een grote spiegel. Je kunt het aan de muur bevestigen, van vloer tot plafond, of het op een kastdeur plaatsen of kiezen voor schuifdeuren met een spiegeleffect zodat je jezelf vanaf de onderkant kunt zien. Nog een tip: installeer een psyche spiegel voor een kast om de laatste aanpassingen te kunnen doen voordat je je huis verlaat. Probeer het aan de muur te bevestigen, voor een raam om meer licht te brengen en te voorkomen dat het teveel ruimte inneemt.

Plaats een decoratieve spiegel boven een console

De console is vaak het meubel dat in een ingang wordt gevonden. Om het te verbeteren zonder het te verzwaren, kies je een mooie spiegel met een donkere of koperkleur. U kunt op zoek gaan naar een vrij decoratief model zonder dat het te origineel is om in dezelfde stijl te blijven als uw meubels. Er zijn zeer trendy modellen om op te hangen met een leren schakel of een klein "sieraad" of een zonnespiegel om een ​​kleine kamer op te fleuren. Aarzel niet om wat groene planten toe te voegen om de zen-geest van dit soort spiegel te accentueren.

Maak een kleine gepersonaliseerde decoratiehoek

U wilt niet dat uw spiegel alle ruimte in beslag neemt, maar wilt wel dat het in een goed gedefinieerd kader past? Overweeg een kleine schoonheidshoek in uw inzending te maken, bijvoorbeeld op een klein meubelstuk of een ladekast. Installeer een vierkante of rechthoekige spiegel, met luiken in een meer Provençaalse stijl, en voeg decoratieve accessoires toe.

U kunt ook een bank of een bank in de ingang markeren met een tafelspiegel of XXL-spiegel.

Het hebben van een multifunctionele spiegel voor meer gemak

In een kleine ingang is het beter om de ruimte te optimaliseren. Daarom kunt u ingenieuze meubels zoals deze spiegels installeren, die ook zijn uitgerust met een min of meer grote kapstok voor uw jassen, hoofdtelefoons, handtas of paraplu en een opbergvak voor poseren uw sleutels en uw post zodra u de deur passeert.Opmerkingen:

 1. Voll

  Naar mijn mening begaat u een fout. Laten we het bespreken. Schrijf me in PM.

 2. Sasho

  Ik denk dat je een fout begaat. Ik kan het bewijzen.

 3. Daidal

  de uitdrukking opmerkelijk

 4. Brantson

  Het benadert mij niet absoluut.

 5. Minh

  Je hebt helemaal gelijk. Daarin is ook iets voor mij dat dit idee prettig is, ik ben het helemaal met je eens.

 6. Chagai

  Ja inderdaad. Al het bovenstaande is waar. Laten we dit probleem bespreken.Schrijf een bericht