Tips

3 bedideeën voor een speelse kinderkamer

3 bedideeën voor een speelse kinderkamer


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.Als voor een volwassene de kamer een rustplaats is, voor een kind is het een speel- en ontdekkingskamer ... waar hij incidenteel kan slapen. Ontdek onze selectie speelse bedden die speciaal zijn ontworpen om zijn honger naar dromen en avontuur te stillen. Kinderen moeten spelen!

WOODY HOUT cabinebed voor mini-avonturiersMet zijn neergestreken slaapruimte, zijn dak en zijn opengewerkte openingen, houdt het WOODY WOOD grenen bed nooit op om zijn verbeelding te voeden ... Zodra Junior de ladder van zijn bed beklimt, heeft hij voldoende tijd om om zijn avontuurlijke geest te verheffen. Ouders verwelkomen het ontwerp en de originele look van deze nieuwe speelkameraad, waardoor het mogelijk is om in één oogopslag te verbeteren kinderkamers de meest alledaagse. De verhoogde positie van het bed maakt het de bondgenoot van liefhebbers van ruimtebesparend . de beschermingsbalk staat garant voor dromen van avontuur ... in volledige veiligheid!

SNEEUW halfhoog bed voor onverschrokken kinderen

Er gaat niets boven een middelhoog sparrenbed om hoogte te winnen en je eigen universum te creëren. Kinderen vinden het heerlijk om erop uit te trekken omkeerbare ladder hun toevlucht zoeken in hun neergestreken cocon. Ontwerpbewuste oudersopslag en geoptimaliseerde ruimtetips waardeer de keuze van kleur beschikbaar als de hoek vrijkwam onder het bed ... Maar niet zoveel als de kleintjes die al genieten van hun nieuwe speelveld om de wildste verhalen over piraten, prinsessen en draken tot leven te brengen. Iets om vrienden en vriendinnen te maken willen!

TIPI bed voor tribale leiders

Met het TIPI-bed begint het avontuur zodra je kind wakker wordt. Goed verborgen in zijn gestileerde schuilplaats in de vorm van een tipi, voedt het stamhoofd de dromen van indianen en avontuur vanuit zijn eenpersoonsbed in massief grenen . De geest van de Navajos zweeft in je interieur ... Is het meer? de afneembare bovenkant van bed waarmee je transformaties in een oogwenk kunt spelen ... je zou bijna terug willen naar de kindertijd! En vergeet niet de decortips voor een kinderkamer te raadplegen, bedacht door een van onze gespecialiseerde bloggers!

Onze winkel selectie

 Opmerkingen:

 1. Atreus

  Heel erg bedankt, hoe kan ik je bedanken?

 2. Tygoll

  Een interessant onderwerp, ik zal deelnemen. Ik weet dat we samen het juiste antwoord kunnen bereiken.

 3. Xalbador

  Ik denk dat je het fout hebt. Laten we bespreken. E-mail me op PM, we praten.

 4. Jareth

  Ik denk dat dit een heel interessant onderwerp is. Ik stel voor dat je dit hier of in PM bespreekt.

 5. Dugald

  the message Incomparable, is very interesting to me :)Schrijf een bericht