Behulpzaam

Hoe maak je een leuke en praktische kinderkamer?

Hoe maak je een leuke en praktische kinderkamer?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.Je denkt het de kamer van je kind is te klein om het met fantasie te kunnen regelen? Zelfs als hij een fan is van piraten of superhelden, is de totale look niet verplicht! Handige en originele meubels, praktische en grappige opslag, hier zijn 3 goede ideeën om hem de slaapkamer van zijn dromen te bieden.

Idee nr. 1: speel de kleurenkaartOm eenvoudig de slaapkamer opslag van Junior, er gaat niets boven een kleurrijke opbergkast. Leuk en origineel, het zal jong en oud aanspreken! In de LOUPI-bibliotheek, in de vorm van een klein huis, kan uw kleintje zijn boeken, schriften, voorwerpen en spellen gemakkelijk op zijn vier verdiepingen opslaan. En wie weet kan dit je ideeën geven om met kleuren in de rest van je interieur te spelen!

Idee nr. 2: kies voor praktisch en aanpasbaar meubilair

Zoals we weten, houden onze lieve peuters ervan om een ​​creatief spoor van hun passage achter te laten: graffiti of posters aan de muren, tekeningen op de woonkamertafel, viltstreken op de bank ... En als je hen de mogelijkheid bood om te leren opslaan hun ruimte terwijl ze het personaliseren? Laat uw kind zijn persoonlijke touch aan onbewerkte meubels brengen en er de opslag van zijn koninkrijk van maken! De mooie CORSAIRE opbergkist kan naar wens worden aangepast met verf of stickers. Het past perfect bij het speelgoed van uw kind en stelt u in staat om hun kamer altijd in orde te houden. Voor oudere kinderen geldt hetzelfde voor het STUDENT-bureau en de hefbare bovenste tafel zoals die op old school bureaus .

Idee nr. 3: slimme opslag vermenigvuldigen

Droomt uw kind van buitengewone avonturen of cowboys en indianen spelen "voor echt"? Schik zijn kamer met functioneel meubilair wat tegelijkertijd zijn verbeelding stimuleert. Hij zal zich thuis voelen en deze alledaagse voorwerpen des te beter aannemen. De TIPI-plank is ideaal voor het hosten van boeken of speelgoed van uw kind, dankzij de vijf witte planken en het originele ontwerp. Als je dat liever hebt creëer een leuke sfeer kies voor opbergaccessoires in plaats van meubels manden of opbergdozen . De BASKET PETS-mand in de vorm van de mond van een haai is perfect voor het opruimen en het creëren van een ongebruikelijke sfeer. Speelgoed, boeken, sokken, vuile was ... En presto! Alles is netjes!

Onze winkel selectie


Video: BABYKAMER ROOMTOUR. Judith Jaspers (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Patrick

  Het is het daarmee eens, een opmerkelijk idee

 2. Mikagal

  De gezaghebbende boodschap :), cognitief ...

 3. Taishi

  Normul, ik ben er al heel lang naar op zoek! bedankt allemaal...

 4. Dulrajas

  Ze hebben het mis. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, bespreek het.

 5. Daigul

  Ik feliciteer het slimme idee en tijdig

 6. Coby

  In my opinion, this is obvious. Try to search for the answer to your question on google.com

 7. Nikogis

  Ik vind dat je geen gelijk hebt. Ik ben er zeker van. We zullen het bespreken. Schrijf in PM, we zullen praten.Schrijf een bericht