Behulpzaam

Computers, tv, tablets, telefoons: hoe maak je ze goed schoon?

Computers, tv, tablets, telefoons: hoe maak je ze goed schoon?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

We houden van onze digitale tools. Tot het punt dat we ze de hele dag gebruiken zonder er ooit aan te denken ze te desinfecteren, tot het punt van leven met echte nesten van bacteriën. Smartphone, computer, tablet of zelfs tv, geen bacteriën meer, digitaal gaat schoonmaken!

Reinig een computer of toetsenbord

De laptop is DE kiemval in de digitale wereld. Het ergste Het toetsenbord is vijf keer meer beladen met bacteriën dan een toiletpot. Normaal, want het is bijna onmogelijk om het grondig te reinigen zonder het te demonteren. Begin door de computer uit te zetten, draai hem dan om en tik zachtjes onder het toetsenbord om zoveel mogelijk stof te laten vallen. Je kunt ook een blikje perslucht gebruiken, op voorwaarde dat je voorzichtig en spaarzaam gaat. Veeg de toetsen vervolgens af met een licht geweekte microvezeldoek (niet gedrenkt!) In witte azijn of huishoudelijke alcohol en doe hetzelfde voor het scherm. Gebruik in ieder geval nooit een stofzuiger of een föhn!

Maak een smartphone schoon

Eerste stap, verwijder de schaal als je er een gebruikt, je zou verrassingen kunnen hebben ... en desinfecteren met zeepwater of met een doek, afhankelijk van het materiaal. Aan de kant van de smartphone, begin door het uit te schakelen of zelfs de batterij te verwijderen als u zich zorgen maakt. Gebruik vervolgens een microvezeldoek, eventueel gedrenkt in witte azijn. Let op breekbare delen om te voorkomen dat ze nat worden: microfoon, aansluiting, USB-slot ... Grondig drogen voordat u opnieuw inschakelt.

Reinig een tablet

Om een ​​tablet schoon te maken, doe het half als een smartphone, half als een computer! Schakel het uit en verwijder de schaal, als u er een gebruikt. Reinig het scherm vervolgens met een doorweekte microvezeldoek of met een speciale computerdoek als u dat wilt. Het principe is hetzelfde: een doek en een antibacteriële oplossing. U kunt ook een wattenstaafje gebruiken als bepaalde gebieden moeilijk toegankelijk zijn.

Maak een tv schoon

Aan de tv-kant blijft de klap van de doek de top: het stof, schoon en desinfecteren. Aarzel daarentegen niet om met een microvezeldoek voor stof te beginnen voordat u een doekje of antibacterieel product passeert. Maar omdat noch de vingers, noch de oren de TV rechtstreeks aanraken, is deze over het algemeen schoner dan zijn buren.

Reinig de koptelefoon

Ze glijden in de oren, we tekenen geen tekening van hun netheid ... Om ze schoon te maken, is een doekje gedrenkt in antibacteriële oplossing of een desinfecterend doekje voldoende. Als uw oortelefoon plooien vertoont, gebruik dan een wattenstaafje. Er zit in ieder geval geen vloeistof in!

Maak een smartwatch schoon

We geven u slechts één advies: als uw aangesloten horloge niet waterdicht is, maak het dan schoon met dezelfde luxe voorzorgsmaatregelen als uw computer. Schakel het in alle gevallen van tevoren uit en weer in zodra het volledig droog is, wetende dat de armband het onderdeel is dat het snelst vuil wordt en dat het gemakkelijkst te reinigen is. Lees voor de rest de handleiding beter! Gebruik anders een microvezeldoek, mogelijk een wattenstaafje. Als u ervoor kiest om ze in witte azijn te weken, verdun het dan grondig in water.


Video: Zo maak jij je beeldscherm krasvrij - GALILEO (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Sarsa Dengel

  Nu is alles duidelijk, hartelijk dank voor de informatie.

 2. Spencer

  Rather than criticize write their options.

 3. Prewitt

  Ik denk dat er fouten worden gemaakt. Laten we proberen dit te bespreken. Schrijf me in PM.

 4. Ealdwode

  Gefeliciteerd, dit is gewoon een goede gedachte.

 5. Taramar

  Geweldig artikel! Mag ik het op mijn blog plaatsen?Schrijf een bericht