Tips

Adopteer natuur decor

Adopteer natuur decor


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.De natuur is nog nooit zo trendy geweest in interieurontwerp. Dit is niets nieuws op de decoratieve planeet: het land of de landelijke stijl waaruit het is afgeleid, is nooit verdwenen. Tegenwoordig past het natuurdecor meer dan ooit in elk interieur en is het een aanvulling op alle stijlen!

Natuurlijk decor, bondgenoot van alle stijlenDe natuurlijke decoratietrend is geschikt voor zowel oude als moderne interieurs, in de stad of op het platteland, omdat deze trend meer verwijst naar een levensstijl dan naar een decoratieve stijl. Het verbreedt zijn voren geduwd door ons aangescherpte geweten met ecologische inzetten, langzame bewegingen (langzaam leven, langzaam ontwerp ...) die ons eraan herinneren om tijd te nemen, het verlangen naar minder en beter. Concreet vertaalt dit zich in een verlangen om naar de basis te gaan, om bepaalde waarden te vinden, om elementen in uw huis te zuiveren en te introduceren met betrekking tot de natuur. Het doel is simpel: je beter thuis voelen in een rustig interieur.

Opslaan, sorteren, zuiveren

In het idee om het interieur te zuiveren, de natuurlijke inrichting is veel feng shui, maar ook van de huidige Scandinavische stijl die een voorkeur heeft voor eenvoudige, functionele en mooie interieurs. We sorteren, we sorteren, we gooien, we stof om alleen dingen te houden waar we echt om geven en die ons dienen. We markeren eenvoudige objecten, vazen, kandelaars, mooie borden ... door enscenering die we op een laag dressoir of wandplanken hebben. We verbergen de aandoening in mooie witte of matte houten kasten. De decortrend wordt gekenmerkt door zijn eenvoud: het is niet nodig om objecten te vermenigvuldigen om een ​​aangenaam interieur te krijgen. Er is niet veel voor nodig om gelukkig te zijn!

Kies voor natuurlijke tinten en grondstoffen

Of het nu gaat om de keuze van materialen of kleuren, we zijn geïnspireerd door het universum van de natuur door te kiezen voor grondstoffen (hout, staal, steen ...) en natuurlijke materialen (alle natuurlijke vezels, porselein ...) en in plaats daarvan neutrale, zachte tinten te kiezen die kunnen worden vergeleken met zwart of bruin. Het natuurlijke decor gebruikt daarom de codes van de "landelijke" stijl, maar door ze te moderniseren. We houden van objecten en verweerde meubels met een geschiedenis, maar ook meubels in Scandinavische stijl met pure lijnen en licht hout. Over het algemeen geven wij de voorkeur aan authentieke materialen.

De natuur in je huis introduceren

Of het nu in de stad of op het platteland is, het idee is om de verwijzingen naar de natuur te vermenigvuldigen. We kunnen een binnentuin creëren door de planten binnen te brengen, maar als we geen groene duim hebben, alle redenen "Botanische" planten of dieren hebben hetzelfde effect. Tegenwoordig is het decor van de natuur evenveel verdeeld tussen exotische decoratie als decoratie van "familiehuis": palm- of eikenbladeren, iedereen zal zijn voorkeuren vinden. Kussens met plantmotieven worden gemengd met natuurlijk textiel zoals linnen. Hang tenslotte een paar frames aan de muren, door een gedroogde tak te schuiven. Traditioneel of tropisch, de decoratieve trend kent geen grenzen! Aarzel niet om Turbulences Déco, de blog van Clémence, te bezoeken voor meer decoratietips.

Onze winkel selectie

 Opmerkingen:

  1. Chenzira

    Bravo, geweldig antwoord.

  2. Chauncy

    Je hebt ongelijk. Ik ben er zeker van. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PM, het praat met je.

  3. Claudio

    I'd better be silentSchrijf een bericht