Behulpzaam

5 tijdloze decoratieve stijlen om zonder aarzeling over te nemen

5 tijdloze decoratieve stijlen om zonder aarzeling over te nemen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Verhuist u of wilt u de inrichting van uw huis of appartement veranderen? Wil je je een nieuwe stijl eigen maken? Bekijk de 5 tijdloze stijlen die u zonder aarzeling kunt gebruiken en die we voor u hebben geselecteerd!

Art Deco stijlDe art-decostijl is aanwezig in onze interieurs sinds de jaren 1920 en is een must. Om je huis te versieren, kies je een behang met geometrische patronen en veronderstelde kleuren. Of u nu de voorkeur geeft aan heldere, zachte of vrij donkere kleuren, alles is mogelijk: het is een kwestie van smaak en keuze. Tik op slechts één muur van de kamer om het effect het meest succesvol te maken. U moet ook specifieke decoratieve elementen kiezen. Het meubilair moet worden ontworpen in edele materialen zoals marmer of verguldsel en fluwelen banken en fauteuils. U kunt ook glaswerk en koperen decor toevoegen. Houd er rekening mee dat sprankelende en heldere kleuren koning zijn in de Art Deco-stijl.

Industriële stijlDe industriële stijl vindt zijn oorsprong in de industriële revolutie en is geïnspireerd op oude werkplaatsen en fabrieken. Tegenwoordig kunnen alle interieurs voor deze stijl kiezen en niet langer alleen voor lofts en kunstenaarsworkshops. Chesterfield lederen banken, omgeleid handwerkmeubilair, tafels van onbewerkt hout, verlichting van metaal of glas ... de keuze is enorm. Gezien het feit dat industrieel meubilair vaak imposant is, kies het spaarzaam en integreer het met subtiliteit in uw huidige decoratie. De industriële stijl is een gok als je cachet en authenticiteit naar een kamer wilt brengen!

Scandinavische stijlDroom je van een warm en comfortabel interieur? Kies dan voor de Scandinavische stijl! Het Scandinavische decor is vrij eenvoudig in te stellen en is een klassieker met het voordeel dat het erg helder is. Om te beginnen, moet je je muren wit schilderen of in zeer lichte tinten zoals parelgrijs. Het meubilair moet worden gekozen vanwege het zeer lichte houten ontwerp en de eenvoudige vormen. Je kunt het decor versieren met elementen met pasteltinten en met groene planten. Een decor in Scandinavische stijl is niet een zonder worpen op de bank, schapenvacht en dik tapijt. Om je decor af te maken, installeer je een kartonnen hert (of ander dier) hoofd op de muur en voila!

Hippie chique stijlBerbertapijten, antiek meubilair, groene planten, macramés en andere exotische objecten zijn een integraal onderdeel van de hippie-chique stijl. Eenvoudige decoratie, niet op elkaar afgestemd, maar zeer esthetisch, het is gebaseerd op een subtiele associatie van stijlen en kleuren. Om een ​​succesvolle hippie-chique decoratie te hebben, moet u kiezen voor natuurlijke en ruwe materialen: rieten, linnen of rotan zullen het mooiste effect hebben.

De minimalistische stijlMet zijn strakke lijnen en een onberispelijk uiterlijk is de minimalistische stijl een tijdloze stijl die perfect past in kleine ruimtes. Het interieur moet open zijn om beweging te vergemakkelijken en opslag is geïnstalleerd om zo discreet mogelijk te zijn. De minimalistische stijl laat geen ruimte voor snuisterijen: je interieur moet zo rommelig mogelijk zijn. We kiezen liever voor meubels met uniforme materialen zoals glad hout of natuursteen. Wat kleuren betreft, geven we de voorkeur aan witte tinten zoals gebroken wit of ivoor, versterkt door een vleugje grijs, zwart of beige.Opmerkingen:

 1. Faekus

  Je hebt snel zo'n weergaloos antwoord bedacht?

 2. Dikora

  Ik weet niet eens wat ik moet zeggen

 3. Aetheston

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je geen gelijk. Ik stel voor om het te bespreken.

 4. Tajind

  En ik dacht dat ik de eerste was die las ... (dit is altijd het geval) Het wordt goed gezegd - beknopt en comfortabel voor lezen en perceptie.Schrijf een bericht