Anders

Tropisch decor: een zonnebrand in je interieur

Tropisch decor: een zonnebrand in je interieurWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.U hoeft zich niet in de tropen te begeven om gedesoriënteerd te raken. De tropische stijl aangepast aan uw interieur is voldoende om u onder exotische landen te laten reizen ... Direct instappen in tropische decoratie!

Bestemming: de tropische jungle!van de gekke kleuren , een golf van frisheid, een sfeer vol levensvreugde ... Welkom in het tropische interieur! Ongetwijfeld een teken dat u op uw bestemming bent aangekomen? Weelderige planten, ananas en hibiscusbladeren nodigen zelfs op het behang uit, gedrukte patronen stoffen, zie suspensies met een exotische voorkeur. Om te geloven dat je midden in het Amazone-regenwoud bent: de comfort plus slangen minder! Geïnspireerd door de wilde en groene schoonheden van onontgonnen oerwouden, de tropische stijl destilleert de geur van de vakantie ...

De tropische stijl: zijn codes

de tropische stijl geeft trots aan plaats exotische patronen . Orchideeën, papegaaien en bananenbladeren maken de wet. De planten- en dierenwereld associeert op natuurlijke wijze met natuurlijke materialen en ruw hout zoals bamboe, riet of acacia om de atmosfeer te verwarmen. De stijl durft zich het meubilair toe te eigenen dat gewoonlijk wordt gereserveerd voor de tuin. Installeer bijvoorbeeld een ecru, groene of taupe UDINE lounge stoel of een TROPICAL Chileense 4-positie in uw woonkamer en je bent op reis. kant kleuren , groen mag het palet van organische kleuren niet overschaduwen: ecru, beige of taupe, maar ook saffraan geel, turkoois blauw of zelfs koningsblauw voor meer contrasterende effecten. Texturen, vormen en patronen hebben maar één ambitie: een sfeer creëren terwijl ontspanning in je interieur. de tropische stijl , het is een beetje vakantie voor tijd, en dat is ook waarom we er dol op zijn!

Een kwestie van eerlijke dosering

Als het gemakkelijk is om overboord te gaan totale tropische uitstraling , het aannemen van de stijl in nuances is een subtiele oefening die wonderen doet in interieurs. Het juiste recept? mix meubilair delen van muren of decoratieve accessoires naar de vooringenomenheid tropisch naar ingetogen atmosferen ... of adopteer de papegaai van het 40 x 40 cm katoenen TUCANO kussen! We houden van haar grafische prints die spelen in de subtiliteit van stijl om het decor te verbeteren een vleugje exotisme. Om in een weelderig paradijs te gaan slapen, slechts één recept: de TROPICAL beddengoedset ... Tarzan wordt jaloers!

Onze winkel selectie