Anders

5 tips voor het reinigen van deurgrepen

5 tips voor het reinigen van deurgrepen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Iedereen raakt ze aan, niemand veegt ze af, van de handgreep van het toilet tot de handgreep van de ingang. We laten u ons de cultuurbouillon voorstellen die op deurgrepen leeft, de bron van een reeks gemakkelijk te voorkomen infecties. De oplossing We desinfecteren, idealiter eenmaal per week!

Witte Azijn

Ja, hij kan alles doen. Om je deurknoppen eenvoudig schoon te maken, gebruik je een microvezeldoek bevochtigd met witte azijn en wrijf je zachtjes. Nog praktischer, vul een spuitfles met witte azijn, u hoeft alleen maar te pschitteren en af ​​te vegen! Je kunt zelfs een paar druppels etherische oliën van tea tree, eucalyptus en / of citroen toevoegen om zijn desinfecterende kracht te vergroten ... en zijn geur te verbeteren.

Desinfecterende doekjes

Omdat er soms niet genoeg tijd is om een ​​fles en een doek te krijgen, zijn desinfecterende doekjes een zeer praktische oplossing. Raak het handvat, het is klaar! idealiter zou het echter nodig zijn om het doekje bij elke deurklink te vervangen, een methode die niet eerlijk gezegd ecologisch is met wegwerpdoekjes of chemische formules. Plan B? Kies ze milieuvriendelijk of maak je eigen herbruikbare reinigingsdoekjes. Giet gewoon desinfecterende vloeistof in een pot, vul deze met stukjes stof (uitgesneden t-shirts zijn perfect) en sluit goed zodat de doekjes nat blijven. Was ze na gebruik en doe ze terug in de pot.

Zeepsop

Waarom zou je dingen ingewikkeld maken als je het eenvoudig kunt maken? Een kom met warm water, een milde zeep en een spons zijn voldoende om een ​​deurklink schoon te maken. Marseillezeep en zwarte zeep zijn zo perfect als elkaar. Er is echter geen sprake van het gebruik van de kraszijde van de spons, vooral op messing waar het sporen zou achterlaten. En wees voorzichtig om een ​​perfect schone spons te gebruiken, op straffe van het zaaien van bacteriën in plaats van ze uit te roeien. Schep: doe je sponzen in de vaatwasser, ze komen gedesinfecteerd tevoorschijn!

Huishoudelijke alcohol

Huishoudelijke alcohol, of spiritus, vernietigt bacteriën en bacteriën op zijn pad, een belangrijke troef in de strijd tegen vuil. Om de deurknoppen schoon te maken, week je een doek in alcohol en wrijf je zachtjes. Spoelen is niet nodig, alcohol droogt snel en vanzelf. Bovendien kost het niet veel om te kopen ... de enige zwakte is de geur, vergeet niet te ventileren na het reinigen.

De zilveren steen

Deze magische mix van zeep, glycerine en wit poeder van Meudon reinigt alles, inclusief deurknoppen. Zijn extra ding? Het polijst, desinfecteert en glanst, voldoende om beschadigde handgrepen te herstellen. Zonder te vergeten dat het economisch, ecologisch is en de oppervlakken beschermt waarop het passeert! Aan de andere kant is het schurend, dus vermijd het op te fragiele materialen. Wrijf met een vochtige spons over het oppervlak en maak vervolgens de deurgreep voorzichtig met cirkelvormige bewegingen schoon. Spoel en veeg met een droge doek.Opmerkingen:

 1. Vuhn

  En zo is het niet))))

 2. Tozil

  U begaat een fout. Ik stel het voor om te bespreken. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 3. Rowell

  Mooi geschreven! Interessant materiaal, het is duidelijk dat de auteur het probeerde.

 4. Beamer

  Absoluut met jou, het is het daarmee eens. Daarin is er iets en het is een uitstekend idee. Ik steun je.Schrijf een bericht