Tips

Op zijn plaats zetten ? Ja, maar plezier maken!

Op zijn plaats zetten ? Ja, maar plezier maken!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.Opslagruimte? Ja, maar voor de lol! Als de slaapkamer van het kind de favoriete speeltuin is voor peuters, kan het ook een nachtmerrie worden voor ouders. We inventariseren ruimtebesparende oplossingen om het karwei van opslag een fluitje van een cent te maken!

Speelse en kleurrijke opslagMaken de kleintjes Lego en puzzels willen bewaren? Dit is de uitdaging van ouders vandaag. Er zijn echter een paar trucs om te voorkomen dat je het eeuwenoude "ruim je kamer op!" Het juiste idee? HELLO opberglades, naar wens stapelbaar, waarmee u kunt storen, mixen, monteren en vervolgens weer opbergen met een air van spel en goede humor en alles ruimte besparen . Op het menu? Zes kleuren en evenveel smileys die de glimlach van de ouders weerspiegelen voor de nu ordelijke kamer van hun peuters!

Ruimtebesparende oplossingen

vermenigvuldigen opslagruimte en bespaar ruimte : dit is de ambitie van MENDI-planken. Met 5 planken bekleed met kleurrijke staanders kunnen de kleintjes hun favoriete boeken, foto's en bordspellen plaatsen. Houden ze van vrachtwagens, auto's en dieren? MARLA opslagbakken, te plaatsen op de schappen zijn perfect voor het opschonen van auto's, routers en andere Kapla vanaf de slaapverdieping. De kamer is netjes, ruimte is geoptimaliseerde : geluk voor ouders!

Meubels geschikt voor de kleintjes

Niets zoals meubilair naar hun grootte om hen op het pad van autonomie te brengen. De LUDOT acacia-tafel belooft lange uren kleuring en spelletjes "zoals op school". Haar kleine extraatje? De kast is verborgen onder de plank en de horizontale balk is zo ontworpen dat uw kind zijn duizenden tekeningen kan weergeven. Dus, terloops, tijdens het opruimen, zet je ontluikende kunstenaar zijn eerste stappen in de richting van creativiteit ... En omdat het niet alleen kinderen zijn die worden opgeruimd, ontdek al onze tips voor het verdienen ruimte in je interieur!

Onze winkel selectie

 Opmerkingen:

 1. Eachann

  Alleen rekening mee houden!

 2. Azhaire

  Mijn excuses, maar naar mijn mening heb je het mis. Ik kan mijn positie verdedigen.

 3. Jilt

  Ik denk dat je een fout maakt. Laten we dit bespreken.

 4. Shall

  Ooooooooooooooo !! Ik heb dit al lang willen zien !!!!

 5. Grogore

  Ik denk dat je het fout hebt. Ik kan het bewijzen.

 6. Tanos

  Ja, het is het begrijpelijke antwoord

 7. Matei

  Dit is duidelijk, je hebt geen ongelijk gehadSchrijf een bericht