Behulpzaam

Een mix en match kersttafel

Een mix en match kersttafel


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.Gemaakt van kleuren, vormen en gevarieerde materialen, de kunst van mix en match is binnen ieders bereik om kerstdecoratie met gemak op te laden. In deze geest waar decoratieve kruising de koning is, combineren we graag stijlen en patronen om een ​​geheel te krijgen dat op ons lijkt. Focus op deze originele en onconventionele trend die een uniek decor belooft!

Het oude en het moderne

De mix en match veroordeelt de objecten van weleer niet, integendeel. Het is duidelijk dat we in de oude potten de beste soep maken, de kunst van de tafel presenteert zichzelf als de ideale speeltuin tussen de gerechten van oma en het bestek van vandaag. Materialen hebben ook een stem in deze enkelvoudige compositie: wat is er mooier dan een houten presentatiebord om te contrasteren met het smetteloze wit van het porseleinen model ORNELLA? Kristal, staal, keramiek en bamboe - alle combinaties zijn goed om ritme aan de maaltijd te geven.

Volume in de platen

We stapelen, we plaatsen naast elkaar, we stapelen op: het volume is een onvergelijkbare sfeerversterker die onze feestelijke tafel tot leven brengt. Aarzel dan niet om met de ontwerpen te trouwen om een ​​nog duidelijker contrast te creëren in elke fase van ons feest. Esthetisch en delicaat, het huwelijk van vormen wordt gespeeld tussen diepe platen, vlakke platen, glazen met dunne steel of klein waterglas, om een ​​dynamisch geheel te verkrijgen door de vierkante en afgeronde aspecten van de gerechten te variëren - de mix toont dit harmonieus " diep bord / dessertbord "uit de LADY-serie. Het volume wordt ook door de patronen bewerkt om een ​​aantrekkelijk visueel effect te verkrijgen. Gestreept, polka dot, effen of tweekleurig, we waarderen de mix van genres tot in de details. En als deze optie niet in het programma staat voor gerechten, kunt u spelen met andere items zoals tafellinnen. Tafelkleed en servetten zullen gemakkelijk worden gevouwen naar deze set patronen om de traditionele toon op toon te veranderen. U zult begrijpen dat de mix en match beweging een ideale keuze is om onze maaltijd een vleugje moderniteit met elegantie te bieden. Een vriendelijk en leuk moment - met andere woorden, op maat gemaakt om een ​​oudejaarsavond door te brengen die de naam waardig is!

Onze winkel selectie

 Opmerkingen:

  1. Dogis

    Het charmante bericht

  2. Zuluhn

    Leren lezen

  3. Zulkijind

    Elke dag kijk ik of je iets nieuws hebt geschreven. Coole blog. Ik kijk ernaar uit om terug te keren. Veel succes en een nieuwe golf.Schrijf een bericht