Opmerkingen

DIY-kinderen: maak kleine lieveheersbeestjes voor de lol

DIY-kinderen: maak kleine lieveheersbeestjes voor de lol


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De kleine hermelijn biedt nu een recycling-workshop: met dozen met eieren kunnen kinderen veel lieveheersbeestjes maken voor de lol Grappig klein speelgoed, zelf gemaakt en met 3 keer niets qua uitrusting! En zoals u weet, is er soms niet veel voor nodig om onze lieve blonde hoofden te amuseren: ik ben ervan overtuigd dat deze kleine lieveheersbeestjes meerdere avonturen zullen hebben eenmaal gemaakt! De workshop vereist het hanteren van een grote naald en een heet lijmpistool, dus wees voorzichtig, het is geen kwestie van uw kinderen dit allemaal alleen te laten doen: ze hebben natuurlijk uw hulp nodig. En met een beetje fantasie kun je andere leuke insecten maken van eierdozen om de verzameling compleet te maken! (mieren, bijen, spinnen? ...)

Het materiaal

- een lege doos met eieren - zwarte acrylverf en verschillende andere kleuren naar keuze van uw kinderen. - chenillegaren in kleuren die bij de verf passen - zeer flexibele zwarte draad - minipompoms (te vinden in de creatieve vrijetijdsafdelingen), optioneel. - bewegende ogen - een grote schaar - penselen - een zwart Posca-type vilt - een grote naald - een heet lijmpistool

De etappes

Vond je deze tutorial leuk? Stuur ons foto's van uw versie van dit lieveheersbeestje op onze Facebook-pagina en ontdek meer ideeën op onze Pinterest!Opmerkingen:

 1. Midal

  Het lijkt mij een uitstekend idee

 2. Leksi

  Kamrad dood zelf

 3. Pelleas

  Er zit iets in en het idee is goed, ik steun het.

 4. Moran

  Dit antwoord, onvergelijkbaarSchrijf een bericht