Opmerkingen

De blinden beschermen je tegen de zon

De blinden beschermen je tegen de zon


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Om ramen te bedekken en tegelijkertijd onze privacy te beschermen, zijn er tal van oplossingen, waaronder zonwering, een ideale manier om uzelf tegen de zon te beschermen. Maar weet je dat er verschillende soorten blinds zijn? Uitleg. Jaloezieën zijn een zeer praktisch alternatief voor gordijnen. Ze nemen minder ruimte in beslag en kunnen worden geïnstalleerd op ramen die geen gordijnen bevatten: ramen te hoog, in een hoek ... In de woonkamer verminderen de jaloezieën voornamelijk de zonnestralen, terwijl u in de slaapkamer houd rekening met privacy en kies voor totale verhulling. Het type zonwering dat u kiest, hangt vooral af van de kamer waarin ze zich bevinden.

Jaloezieën

Jaloezieën hebben horizontale metalen of houten lamellen die op verschillende momenten van de dag zijn gericht om tegen zonlicht te beschermen. U kunt de helderheid zo vaak aanpassen als u wilt. Dit type jaloezie hecht aan het kozijn, waardoor het weinig ruimte in beslag neemt.

De boot verblindt

De Romeinse blind, ook wel Amerikaanse blind genoemd, combineert esthetiek en functionaliteit door verbinding te maken aan de bovenkant van het venster. Het is een stoffen jaloezie waarmee je de agressieve zonnestralen kunt verbergen terwijl je geniet van een zacht en warm licht, afhankelijk van de gekozen kleuren. Het absolute voordeel van dit type jaloezie is dat het machinewasbaar is!

Rolgordijnen

Het rolgordijn is ook gemaakt van stof, maar het kan ook stijver zijn. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze rond een as gewikkeld met behulp van een trekkoord. In tegenstelling tot jaloezieën, staat het geen gedeeltelijke verduistering van licht toe. Je kunt er echter voor kiezen om de jaloezie over het hele raam te trekken of slechts halverwege om een ​​beetje licht binnen te laten. Merk op dat dit type jaloezie op maat kan worden gemaakt met de stof van uw keuze om de verduisteringskracht ervan te kiezen. Foto's om te inspireren of te dromen ... Ontdek "Decoratieve foto's"Opmerkingen:

 1. Brazuru

  Ik dacht altijd anders, bedankt voor de uitleg.

 2. Stok

  Volgens mij is hier iemand vastgelopen

 3. Fenyang

  Ik heb dit niet gehoord

 4. Guri

  ik ben het niet met je eensSchrijf een bericht