Anders

Living Coral, de Pantone-kleur van 2019

Living Coral, de Pantone-kleur van 2019We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zoals elk jaar heeft Pantone, de maatstaf voor kleurenkaarten ter wereld, aangekondigd wat de vlaggenschipkleur van het jaar 2019 wordt. En de prijs gaat naar de Living Coral die de opvolger is van de Ultra Violet van 2018. We moeten het overal zien voor de komende 12 maanden in de wereld van mode en decoratie. Wij leggen u alles uit!

Waarom de Living Coral-kleur?

Sinds 1999 selecteert Pantone de kleur van het jaar. Bekend bij ontwerpers over de hele wereld om zijn kleurenkaarten, wordt Pantone op de voet gevolgd door stylisten en binnenhuisarchitecten. En dit jaar is het de Living Coral-schaduw die koning is. Deze keuze is het resultaat van veel onderzoek door experts in Pantone-kleuren. Nieuwe chromatische invloeden, de kunst van het reizen, mode, huidige toeristische bestemmingen, sociaal-economische omstandigheden, sociale netwerken en zelfs technologische vooruitgang zijn allemaal invloeden die deze experts in staat stelden om een ​​beslissing te nemen. Volgens Pantone is de Living Coral-kleur verkwikkend, warm en geruststellend. Heb je waarschijnlijk koraalriffen onder de oceaan gezien met hun fascinerende kleuren? Welnu, de Living Coral is ontworpen om ons te herinneren aan deze riffen, hun warmte en hun beschermende geest. Door deze kleur te kiezen, is het ook een terugkeer naar de bronnen en een toenadering van de natuur die door de samenleving wordt bepleit.

Wat verandert er voor jou?

Deze selectie van Pantone is niet zonder consequenties, omdat deze de keuzes voor de ontwikkeling van decoratieve objecten en aankoopbeslissingen in de sectoren mode of interieur in het bijzonder sterk beïnvloedt. Het gevolg? Uw volgende bezoeken aan decoratiewinkels kunnen niet plaatsvinden zonder dat u uw ogen op deze mooie Living Coral-schaduw kunt richten. Je kunt verwachten het overal snel te zien!

De Living Coral-tint kiezen voor de decoratie

Als je je interieur bouwt met deze kleur die zowel zacht als levendig is, zou dit zowel optimisme als lichtheid in het interieur kunnen brengen. Wil je een witte kamer activeren? Verf een muur of een deur in Living Coral, of kies voor een meubel van deze kleur ... en waarom niet de bank? Als je thuis niet zo'n groot stuk kleur wilt hebben, kies dan accessoires zoals kussens, een bloempot, een tapijt of zelfs kleine keukenapparatuur. Gebruikt in kleine aanrakingen, benadrukt de Living Coral-kleur perfect al uw decoratie, ongeacht de betreffende kamer. U zult begrijpen dat de Living Coral neutrale kleuren zoals wit of grijs nieuw leven inblaast. Je kunt deze prachtige schaduw ook combineren met kaki groen, bosgroen of elke andere tint groen om een ​​aangenaam contrast voor het oog te bieden.