Informatie

Mathilde Design, een interieurontwerpster uit Nantes die voor haar klanten zorgt

Mathilde Design, een interieurontwerpster uit Nantes die voor haar klanten zorgtWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Mathilde Muscat, jonge creatieve vrouw vol energie, biedt haar expertise in interieurarchitectuur en decoratie. Met een volledige achtergrond in kunst, decoratie en ruimtedesign, en een eerste ervaring in architectuur, opende ze haar bureau Mathilde Design in 2012. Deze binnenhuisarchitect ontwerpt in Nantes projecten voor een klantenkring bestaande uit particulieren en professionals.

Binnenhuisarchitect is een creatieve, maar ook technische taak die op bouwplaatsen aanwezig moet zijn. Mathilde heeft er een kracht van gemaakt door een vertrouwensrelatie te creëren met de ambachtslieden die aanwezig zijn tijdens de bouw- en renovatiewerken. Hierdoor kan hij vandaag werken met een netwerk van competente professionals.

Ze is altijd geruststellend bij haar klanten, die ze integreert in de voortgang van het werk, en heeft een creatieve gevoeligheid waardoor ze hun verzoeken beter kan begrijpen. Met de wens om haar klanten gelukkig te maken, biedt Mathilde haar esthetische, technische, ergonomische en decoratieve knowhow, met name door decoratieve coaching. Het biedt ook wereldwijde ondersteuning, van het ontwerp van het project tot de volledige realisatie van het laatste.

Schone en functionele ruimtes zijn de handtekening van Mathilde Design. Met een decoratie die oordeelkundig is geïmplementeerd en tegelijkertijd reageert op de smaak van de klant, waardoor elke prestatie anders is. Van de huidige hygge-trend tot reisinspiraties, de interieurontwerper heeft de gave om de invloeden die hem omringen voor anderen te transcriberen.

Mathilde geeft ook graag haar beroep door en trainde zo Ophélie tijdens haar leertijd. Ze zal ook vanaf het begin van het schooljaar fulltime bij het bureau komen werken. Met het oog op ontwikkeling krijgt Mathilde Design in het najaar een nieuwe visuele identiteit, evenals een nieuwe website. Contact: Mathilde Design, 9 rue Jean Mermoz, 44980 Sainte-Luce-sur-Loire Telefoon: 06 59 42 81 86 Site: www.mathilde-muscat.fr Facebook-pagina: www.facebook.com/MathildeDesign