Behulpzaam

Voor of tegen nepbloemen?

Voor of tegen nepbloemen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Groene planten brengen ongetwijfeld frisheid in een interieur. Bloemen, cactussen of zelfs orchideeën, we houden van deze vleugje decoratieve chlorofylversie. Maar wat als je helemaal geen groene duim hebt of veel reist? Kunstplanten zijn een voor de hand liggende oplossing, maar ze hebben een ongunstig imago. Dus nep bloemen of niet? Déco.fr helpt u de voor- en nadelen af ​​te wegen!

Nep bloemen? Nee bedankt!

Wanneer we spontaan denken aan "nepbloemen", zien we onmiddellijk de woonkamer van de oma met zijn vaas met een vervaagd boeket. Het is inderdaad moeilijk om kunstplanten te associëren met een plastic stofvanger en vergeelde stof uit een andere tijd. Anderen zullen ook zeggen dat nepbloemen zelden een illusie zijn en dat niets een boeket verse bloemen kan vervangen, zowel qua esthetiek als geur.

Ik zeg ja tegen nepbloemen!

De voordelen van kunstplanten zijn echter talrijk. Als je geen groene duim hebt en al je kamerplanten de een na de ander verspillen, denk dan serieus na! Dit bespaart u de sleur van water geven. Een beslissing die heel praktisch zal blijken te zijn, vooral als u regelmatig op vakantie gaat. Ten slotte, als uw interieur te donker is om natuurlijke groene planten te huisvesten, waarom zou u dan een vrolijke en lenteachtige toets onthouden?

De nepbloemen van vandaag zijn zo goed gemaakt dat moeder natuur jaloers op hen kan zijn. Uw gasten zullen alleen vuur zien!

Tegenwoordig zijn er nepbloemen meer reëel dan het leven, te associëren met zeer decoratieve containers: lelies, rozen of zelfs orchideeën zullen in stijl in uw woonkamer passen en uw vrienden zullen alleen vuur zien ... behalve s 'ze komen over drie weken terug en het boeket is intact!Opmerkingen:

 1. Nikoshicage

  Ik geloof dat je een fout maakt. Laten we bespreken. E-mail me op PM, we praten.

 2. Rald

  Geluk is een bal die we achtervolgen terwijl hij rolt en die we trappen met onze voet als hij stopt. - NS.

 3. Tunos

  Naar mijn mening is het onderwerp erg interessant. Ik bied je aan om het hier of in PM te bespreken.

 4. Donos

  Ik kan nu niet deelnemen aan de discussie - er is geen vrije tijd. Maar ik zal terugkeren - ik zal zeker schrijven wat ik denk.Schrijf een bericht