Anders

4 tips om een ​​probleemloos familiefeest te organiseren

4 tips om een ​​probleemloos familiefeest te organiseren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wilt u een familiefeest organiseren dat de naam waardig is? Dus om al uw familieleden en vrienden thuis te herenigen, is er helaas geen geheim, we zullen ons moeten organiseren. Ongeacht de gelegenheid om een ​​leuke tijd met je gezin te hebben, geven we je 4 decoratietips voor een probleemloos feest!

Een complete gastenlijst voor een geslaagd familiefeest

Voordat je begint, voor een foutloos en een familiefeest organiseren maak probleemloos en zonder iemand te vergeten een lijst van alle gasten. Neven, geliefden, familie vrienden en meer ... Zorg dat je niemand vergeet! U kunt bijvoorbeeld een van uw gasten vragen om uw lijst te controleren. Zodra de lijst compleet is, stuur je je prachtige uitnodigingen op met de deadline waarop je alle antwoorden had moeten krijgen. Het is van essentieel belang om het soort maaltijd te kiezen dat u wilt serveren: wordt het een sit-down maaltijd of een buffet? Hoeveel moet je plannen? Heb je genoeg borden en stoelen?

Uw gasten kunnen hun uitnodigingskaart als souvenir bewaren.

De perfecte locatie voor het hele gezin

Dan komt een cruciale stap: hoe kies je de ideale plek voor een succesvol familiefeest? Landelijke stijl in de tuin, traditionele maaltijd in de gemeenschappelijke ruimte of Engels op de veranda ... de opties zijn eindeloos. Om u te helpen bij het maken van uw keuze, kiest u uw locatie op basis van het aantal gasten natuurlijk en het soort sfeer dat u op uw feest wilt brengen. Wij denken bijvoorbeeld dat de tuin perfect is voor langere zomeravonden. Om uw avond een warm bohemien tintje te geven, kiest u voor kleine kleurrijke lantaarns, kaarsen op de tafels of XXL-kussens op het gazon (kinderen zullen het geweldig vinden). Als het weer niet goed is, zijn de veranda of een grote receptietent goede opties. Aan jou de keuze!

Heb je erover gedacht om meerdere ruimtes in te richten om verschillende sferen te hebben?

Een nette tafeldecoratie voor een originele sfeer

Om uw gasten te verblinden en een gedenkwaardig familiefeest te organiseren, moet u veel wedden op het tafeldecor. Nogmaals, er zijn duizend mogelijke opties. Heb je erover nagedacht om een ​​thema te kiezen? Moet uw tafeldecoratie in overeenstemming zijn met de kledingvoorschriften van de dag? U hoeft uzelf niet te bederven om een ​​tafeldecor te krijgen dat gooit. De truc hier is om plezier te hebben met het spelen van de materialen en kleuren voor je gerechten en glazen. Probeer echter een gecoördineerd palet te behouden om overbelaste effecten te voorkomen. Voeg enkele accessoires toe, zoals kaarsen, papieren lantaarns, confetti of bloemen. Vergeet ook niet om je oude glazen flessen in mooie vazen ​​te recyclen. En het beste voor uw gasten: kleine zachte kussens op de stoelen. Wij valideren!

Uw decoratie-uitdaging? Een tafel zo smakelijk als de gerechten bedacht!

Een uitgebreid buffet om van de avond te genieten

En het beste voor het laatst: het buffet. De ultieme tip om geen uren in de keuken door te brengen en te genieten familiefeest in vrede. Het buffet is niet alleen praktisch, maar kan ook dienen als decoratie. De must: plan kleine stands op soort gerecht, zoals de hoek van de kaasschotels, vleeswaren, bijgerechten of zelfs desserts. Kies ook voor een plek die exclusief is gereserveerd voor drankjes om je beste cocktails te hebben. Om ze te serveren, kunt u bijvoorbeeld wedden op oude potten of potten met jam. Zijn we toast?

Vergeet niet de buffetmanagers te noemen: zij zullen het heerlijk vinden om als eerste te worden bediend!Opmerkingen:

 1. Randel

  Echt, zelfs als ik er niet eerder van wist

 2. Tipper

  Oppa. Bij toeval gevonden. Het internet is een groot goed. Met dank aan de auteur.

 3. Lorencz

  Er zit iets in. Bedankt voor uw hulp bij dit probleem.

 4. Garlyn

  Ik ben het ermee eens, deze prachtige gedachte valt trouwens weg

 5. Barr

  Volgens mij is het duidelijk. Ik zou dit thema niet willen ontwikkelen.Schrijf een bericht