Opmerkingen

10 essentiële decoratieve objecten die op zonne-energie werken

10 essentiële decoratieve objecten die op zonne-energie werken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een milieuvriendelijk en trendy decor tegelijkertijd, het zou moeilijk zijn om nee te zeggen ... zolang er zon is. Lampen, fonteinen of zelfs barbecues, de nieuwe sterren van de decoratie werken draadloos en zonder batterijen om een ​​groenere en minder dure energie te leveren: de zon laadt ze op, we profiteren naar believen, in stijl en zonder ons schuldig te voelen.

1 - Zonne-lampen© Nortene Ze worden tafellampen genoemd en we houden ervan voor lange zomeravonden. Deze zonne-lampen zijn ongetwijfeld de meest populaire, bestaan ​​op alle prijsniveaus, design of klassieke versie, high of low-end, gebeitelde theelichtstijl of feestelijke lantaarnstijl. De meest populaire? Geperforeerde lampen die lichtpatronen tekenen, zonder vervuilen of consumeren!

2 - ZonneklokkenEen tikken dat niets kost is zo eenvoudig als een klok. Ja, zonneklokken bestaan, min of meer decoratief, soms in combinatie met een wekker. Het nadeel? Pas op voor de zon, tenzij bedoeld voor een veranda of buiten: als de klok geen direct licht heeft, zal hij uiteindelijk gaan slapen, en jammer voor de tijd.

3 - De zonneslingers© Laurie Lumière De beste vrienden van lantaarns voor herbergavonden thuis? De zonneslingers! Ze laden overdag op en lichten 's avonds op, zijn gemakkelijk te vinden tegen lage kosten voor de eenvoudigste. We wikkelen ze rond palen, boomstammen of balkons, leggen ze op tafels of struiken, hangen ze op goten ... wow-effect gegarandeerd en het is niet nodig om door de tuin te lopen om alles in te schakelen in de schemering van de nacht.

4 - De zonnefonteinenNog een decoratief buitenobject dat in de zomer een hit is! Zonne-fonteinen zijn zuinig, maar bovenal kunt u geulen in de tuin vermijden: u hoeft geen elektriciteit mee te nemen of draden te trekken, ze worden direct opgeladen met zonne-energie. Aan de stijlkant is er alles, van de klassieke steen die in het gras wordt geplaatst tot de designdrijvende fonteinen die op een bassin of een zwembad worden geplaatst.

5 - ZonnebakensAls u ervoor koos om de tuin of de paden te verlichten, koos u waarschijnlijk voor zonnebakens. Deze kleine lampen staan ​​op palen om in de grond te worden geplant voor de eenvoudigste, in beton voor de meest duurzame. Sommige zijn krachtig genoeg om echte buitenlampen te zijn, anderen zijn tevreden met een decoratief effect door een vlinder, een bloem of een ander plastic beeldje te verlichten. In beide gevallen creëren ze een sprookjesland van licht langs de randen of paden in de schemering ... en voorkomen ze vallen in de bloembedden.

6 - Zonnelantaarns© Maison à part Halverwege de lamp en de slinger hangen de lantaarns op zonne-energie. En net als de slingers, behoren tot de essentiële decoratieve objecten van de taverne stijl aan de rand van het water! We hangen ze op zonder angst voor accumulatie, hoe meer er zijn, hoe mooier het feest.

7 - Zonnebarbecues© Nature & Découvertes Niet altijd decoratief maar groener dan de klassieker, maakt de barbecue op zonne-energie het groene geheel van de zomertuin compleet ... of van de gastronomische camper! We vinden een paar om in hun rugzak te vouwen met hun accessoires, een goed idee om te gaan kamperen. Ter info, er zijn ook zonne-ovens ...

8 - Zonne-schansenZoals u ziet, worden alle buitenlampen omgezet in zonne-energie. Hetzelfde verhaal dus voor wandlampen buiten, die het terras of de voordeur verlichten om het slot te vinden zonder gedoe! In dezelfde familie kunnen straatlantaarns op zonne-energie zeer nuttig zijn.

9 - ZonnebollenEn waarom ook niet? In plaats van elektrische draden te trekken of verlengsnoeren te verbergen, zijn zonnelampen individueel, draadloos en volledig onafhankelijk. We hangen ze op een hek of een balkon, we laten de natuur het doen en we lichten gratis op, zonder vervuiling.

10 - Dansende zonne-objectenZoek, u zult vinden: deze kleine, puur decoratieve objecten zien eruit als bloempotten of stripfiguren, verbergen een zonnebatterij en komen tot leven wanneer de knop wordt ingedrukt. Er zijn mensen die zingen, mensen die dansen en mensen die draaien, elk zijn ding!Opmerkingen:

 1. Grok

  Gefeliciteerd, je idee briljant

 2. Breri

  Ik raad je aan de website te bezoeken die veel artikelen over deze kwestie heeft.

 3. Shaktit

  De sympathieke vraag

 4. Malaktilar

  Je hebt helemaal gelijk. In dit niets daarin en ik denk dat dit een goed idee is. Volledig met haar eens.Schrijf een bericht