Anders

Wat te doen met de objecten waarvan u wilt afkomen?

Wat te doen met de objecten waarvan u wilt afkomen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Met de komst van de lente is de tijd voor grote schoonmaak opvallend, net als het uur voor grote opslag. Het is de periode van het jaar waarin iedereen zijn interieur sorteert en laat schitteren met duizend lichten. We zien vaak dat als veel objecten niet langer nuttig voor ons zijn, we ze gewoon houden omdat we niet echt weten wat we ermee moeten doen. Aan wie moet je ze geven? Waar kunnen we ze afgeven? Hier is een kleine herinnering aan de verschillende oplossingen die voor u beschikbaar zijn.

Doneer je boeken

Als je boeken, dvd's, cd's, videogames hebt die je niet meer leest of gebruikt, is het niet de enige optie om ze aan je kleine neef te geven (die ze waarschijnlijk niet zal gebruiken). De vereniging Recyclivre verzamelt bijvoorbeeld al deze objecten en verkoopt ze vervolgens door om onderwijsprogramma's te kunnen financieren in de regio's van de wereld die ze nodig hebben. U kunt dus een goede daad doen door gewoon thuis te sorteren. Het meeste uit Recyclivre? Als je in een stad woont waar ze werken, halen ze je boeken van je op, je hoeft niet eens te reizen.

Doneer uw items aan een vereniging

Meubels en kleding in goede staat die je niet langer nodig hebt, zullen zeker iemand blij maken. Door ze te doneren aan een vereniging zoals Emmaüs, zorgt u ervoor dat het geld dat u van uw eigendom verzamelt, naar een goed doel gaat.

Wat moet ik doen met mijn beschadigde kleding?

Het is duidelijk dat u geen beschadigde kleding kunt doneren aan verenigingen ... Uw oude kleding met gaten / vlekken / enz. kan toch worden gerecycled: inderdaad, in de stad vindt u containers - bijvoorbeeld Le Relais - waarin u AL uw textiel kunt achterlaten, beschadigd of niet. Zij zijn het die ervoor zorgen dat dit textiel wordt geschonken of gerecycled. De enige instructies: kleding en huishoudlinnen moeten schoon en droog worden achtergelaten en je schoenen moeten in paren worden gekoppeld.

Garage verkoop

De meeste gemeenten organiseren een of twee keer per jaar een garage sale voor bewoners. Je kunt daar een stand huren voor een paar euro en het weekend besteden aan het verkopen van items en kleding die je niet meer gebruikt, een goede oplossing waarmee je zowel kunt ontdoen van wat je niet langer thuis wilt als om wat geld terug te krijgen. Neem contact op met uw gemeentehuis als u wilt weten of uw gemeente een dergelijk evenement organiseert.

Verkoop online om mijn kasten op te ruimen

Als het organiseren voor een garage sale ingewikkeld lijkt, probeer dan online te verkopen! Voor al uw objecten is er Leboncoin.fr, voor uw kleding vindt u verschillende lege kleedkamers online. Het belangrijkste is om foto's van uw objecten te maken op een manier die ervoor zorgt dat u ze wilt. In een situatie is het zelfs nog beter! Maak foto's vanuit alle hoeken en wees eerlijk over de slijtage van het object en kleine defecten om geen teleurstelling te creëren bij uw potentiële kopers!

Het recyclingcentrum

Er is zeker een recyclingcentrum bij u in de buurt. U kunt bijna alle meubels en objecten meenemen die u niet langer nodig hebt. Over het algemeen gaan we daarheen om dingen te verwijderen die te omvangrijk of te beschadigd zijn. Er zijn echter een paar regels om te volgen. Afhankelijk van het recyclingcentrum worden sommige objecten niet geaccepteerd (dit is vaak het geval voor halogeenlampen). Zorg ervoor dat u, voordat u ter plaatse gaat, uw afval (glas met glas, schroot met schroot ...) sorteert, omdat u ze ter plaatse in overeenkomstige bakken moet gooien. Merk op dat huishoudelijke apparaten, gebruikte batterijen, chemicaliën (meestal containers met huishoudelijke producten) evenals minerale en plantaardige oliën niet in de afvalcontainers mogen worden gegooid, maar goed worden toevertrouwd aan de houder van het recyclingcentrum.Opmerkingen:

 1. Kagakazahn

  What wonderful words

 2. Mikakazahn

  ja somber!!!

 3. Voodoonos

  Erg goed.

 4. Shakarisar

  Eerder dacht ik anders, bedankt voor een verklaring.

 5. Tier

  Blizzard laat een heel jaar,

 6. Gano

  Ik denk dat hij het mis heeft. Ik ben er zeker van. Laten we proberen dit te bespreken. Schrijf me in PM, spreek.

 7. Ricweard

  ahahahahhh dit is cool .. wonderbaarSchrijf een bericht