Behulpzaam

Hoe de privacy van een logeerkamer te behouden?

Hoe de privacy van een logeerkamer te behouden?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wilt u uw kamer inrichten om een ​​meer persoonlijke en intieme ruimte te bieden voor uw dierbaren die u komen bezoeken? Door te spelen met meubels en decor, creëer je eenvoudig een aparte en warme ruimte die van je kamer een gezellige cocon maakt!

Creëer een intieme ruimte voor je vrienden door met het meubilair te spelen

Bescherm de privacy van uw gasten ja, maar wat als de logeerkamer in een hoek van de woonkamer is geplaatst? Raak niet in paniek, er zijn veel decoratietips om een ​​warme logeerkamerruimte in een gemeenschappelijke ruimte te creëren. Denk bijvoorbeeld aan het compartimenteren van de kamer tijdens het verblijf van uw dierbaren met licht meubilair zoals een scherm, een kledingkast op wielen voor hun bezittingen of zelfs een kleine bibliotheek die gemakkelijk te verplaatsen is. Een XXL-hoofdeinde is niet alleen een decoratief element, maar kan ook fungeren als een scheidingswand in het logeerkamergedeelte. Zoveel tips waarmee u een meer intieme sfeer in de kamer kunt creëren. Wij valideren!

Een scherm om de kamer te compartimenteren en een intiemer slaapgedeelte te creëren.

Zet decoratie in dienst van privacy

Als u ruimte mist om de privacy van uw gasten met meubels te beschermen, weet dan dat er andere oplossingen beschikbaar zijn. Een mooi, min of meer ondoorzichtig gordijn, afhankelijk van het effect dat u op het decor wilt brengen, kan uw ruimte licht verdelen zonder de ruimte te overbelasten. Denk aan de lichtzijde aan de kleine bedlampjes in de slaapkamerruimte zodat uw gasten daar een gedimd onafhankelijk licht kunnen hebben en zo een meer gezellige sfeer kunnen creëren. Onderschat ten slotte de kracht van groene planten niet: ze maken de ruimte warmer, helpen de kamer te compartimenteren en scheiden de hoek logeerkamer . Je hebt carte blanche!

Een mooi gordijn om de ruimte licht te verdelen.

Denk aan de kleine details die ertoe doen

Zodat uw gasten een minimum aan privacy in de logeerkamer hebben, maak eerst ruimte. We vergeten de kasten met kleding te vullen. Laat in plaats daarvan de kasten leeg, ventileer de planken en bewaar alleen de essentiële benodigdheden op het nachtkastje.Uw gasten kunnen de ruimte naar eigen wens inrichten. Vergeet niet om een ​​set sleutels voor hen te reserveren, zodat ze zich thuis kunnen voelen en zich vrij kunnen bewegen. Beknibbel niet op de kleine details in de logeerkamer. We denken bijvoorbeeld aan de slippers, de handdoeken subtiel gevouwen op het bed, het dienblad of de koffietafel gevuld met kleine attenties zoals kaarsen, koekjes, een waterkoker, koffie, thee, geparfumeerde zeep, en nog wat boeken. Voeg een mooi boeket bloemen en voila toe! Het enige risico? Mogen uw gasten nooit meer weg willen ...

Enkele kleine details op de salontafel zijn altijd welkom!Opmerkingen:

 1. Felabar

  En heb je jezelf begrepen?

 2. Daelan

  Je vergist je. Ik stel het voor om te bespreken. Schrijf me in PM.

 3. Bazragore

  Naar mijn mening heeft iemand zich hier geconcentreerd

 4. Wilford

  Er is niets mis met compromissen. Zelfs als al het leven een voortdurend compromis is.

 5. Graegleah

  kunnen we de leemte opvullen?

 6. Sami

  waarschijnlijk welSchrijf een bericht