Tips

Axirenov: echte professionals ten dienste van uw werk

Axirenov: echte professionals ten dienste van uw werk


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Met meer dan 30 jaar ervaring is Axirenov het juiste bedrijf voor al uw renovatie- en decoratiewerk. Of het nu gaat om huis, appartement of kantoor gevelbekleding, Axirenov biedt deskundig advies en biedt eenvoudige oplossingen om uw huis te verbeteren. Het Axirenov-team is professioneel, nieuwsgierig en deskundig en zorgt voor de kwaliteit en netheid van zijn werk. Van het maken van een afspraak tot het einde van het werk, het personeel van Axirenov is aandachtig voor details, tot aan de nauwgezette afwerking.

Dit is ook de reden waarom elk verzoek afzonderlijk wordt behandeld, met een bevoorrechte gesprekspartner. Of het nu gaat om schilderen, stofferen, coaten, isolatie van buitenaf of gevelrestauratie, al het werk van het huis zal worden uitgevoerd met een kwaliteitsvereiste die de reputatie van onderneming.

Gepassioneerde professionals

Met projecten in winkelcentra zoals Atlantis, Paridis en klanten zoals Camaïeu, Nocibé, Cache-cache, Bouygues ...

Axirenov heeft zijn adellijke titels al verworven. Gecertificeerd "QualiBat" en "RGE" (Erkende Garant van het milieu), Axirenov is de oplossing van betrouwbaarheid in termen van expertise. De leden van het bedrijf hebben het credo georganiseerd en punctueel te zijn.

Elk van de tien medewerkers in het team is gepassioneerd over hun vakgebied en is gespecialiseerd en heeft zijn eigen vakgebied. Schilderen, vloeren, buitenisolatie, toepassing van decoratieproducten, elk van de ambachtslieden heeft een kracht die het bedrijf stimuleert. Bij Axirenov zijn werknemers en hoofdaannemer eerlijk over de mogelijkheden, met inachtneming van de datums, de kosten of de omvang van het werk. Hun pragmatisme betekent dat ze altijd voorop lopen wat betreft precisie en afleverbaarheid. Wij adopteren! Contact: Axirenov, Le Télégraphe, 44119 Treillières Telefoon: 02 40 26 73 10 E-mail: [email protected] Website: www.axirenov.com Facebook-pagina: www.facebook.com/axirenovOpmerkingen:

 1. Xavian

  Nou, eigenlijk is veel van wat je schrijft niet helemaal zo ... Nou, oké, het maakt niet uit

 2. Wanjohi

  Er is geen duidelijk.

 3. Maverick

  Hartelijk dank voor de hulp in deze vraag.

 4. Morn

  Over deze vraag kan ik u adviseren.

 5. Androgeus

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je geen gelijk. Ik ben verzekerd. Laten we het bespreken. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 6. Migul

  Sorry, ik zou graag een andere oplossing voorstellen.Schrijf een bericht