Opmerkingen

Interview Chandeleur: Krampouz vertelt ons alles over pannenkoeken

Interview Chandeleur: Krampouz vertelt ons alles over pannenkoeken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

2 februari is Candlemas! Laten we niet wachten om de pannenkoeken te sauteren! Maar als je nog een paar last minute vragen hebt, kun je nog steeds het interview hieronder bekijken. Ik heb inderdaad aan Krampouz, een Bretons bedrijf dat gespecialiseerd is in elektrische crêpe-makers en de beroemde "Billig", gevraagd een paar vragen te beantwoorden over het maken van pannenkoeken en de beste manier om ze niet te missen.

Wat is het verschil tussen een pannenkoek en een pannenkoek?

Flensjes worden meestal pasta-recepten genoemd, gemaakt van tarwemeel, eerder gekookt voor het dessert, en pannenkoekenbereidingen gemaakt met boekweitmeel, boekweit genoemd, eerder gebruikt voor hartige recepten.

De Krampouz Diabolo met zijn gepatenteerd strooisysteem

Elektrische crêpe maker of crêpe maker fornuis: waarom kiezen voor de een of de ander?

2 scholen evolueren naast elkaar voor het maken van pannenkoeken: de Bretons, pannenkoekspecialisten gebruiken al jaren de "Billig", een gietijzeren plaat die oorspronkelijk op een houtvuur werd verwarmd en die zich heeft kunnen aanpassen tot modernere technieken zoals gas en vervolgens elektriciteit. Elektrische crêpe makers zijn erg praktisch, omdat ze klaar zijn om aan te sluiten en je in staat stellen om in korte tijd mooie dunne en normale pannenkoeken te maken. Dankzij de antiaanbaklaag kan iedereen deze Bretonse traditie gemakkelijk leren kennen! De braadpannen zorgen voor dikkere pannenkoeken.

Hoe kies je een elektrische crêpe maker? Wat zijn de belangrijke criteria?

Verschillende belangrijke criteria voor het kiezen van uw elektrische crêpe-maker: - De grootte van de plaat: hoe groter de plaat, hoe meer u hiermee prachtige pannenkoeken kunt maken. Met een diameter tussen 33 en 40 cm kun je prachtige pannenkoeken bakken die de meest hebzuchtige zullen bevredigen! - De kracht van de crêpe-maker en de kookthermostaat: goed verwarmingsvermogen zorgt voor een snelle temperatuurstijging om uw pannenkoeken goed te pakken. Het is belangrijk dat deze warmte goed over het hele bord wordt verdeeld om een ​​uniforme bereiding van uw pannenkoeken te garanderen. De thermostaat zorgt voor een constante temperatuur tijdens de kookperiode van je pannenkoeken. Onmogelijk om je pannenkoeken dan met constante hitte te verbranden. - Zijn coating. Er zijn twee soorten coating mogelijk: een antiaanbaklaag of een gietijzeren plaat. U vindt een zelfklevende coating op de crêpe makers Diabolo en Domino van het merk Krampouz. In dit geval blijft uw deeg niet aan de pan plakken. Vergeet niet om alleen plastic keukengerei te gebruiken voor dit type coating. De Bretonse "Billig" zijn uitgerust met een machinaal bewerkte gietijzeren plaat. U moet dan de crêpemaker "afsluiten" voor het eerste gebruik. - Het deegverspreidingssysteem: om mooie grote en dunne pannenkoeken te maken heb je een rozell nodig, beter bekend als een hark. Nadat je een schep deeg op de bakplaat hebt gegoten, kun je het deeg met de hark verspreiden. Een beetje trainingstijd kan nodig zijn om de helpende hand te krijgen! De Krampouz Diabolo en Domino crêpemakers zijn voorzien van een gepatenteerd verspreidingssysteem, "Easy Crêp" genaamd, waarmee iedereen in een handomdraai prachtige pannenkoeken kan maken. Met behulp van een bijgeleverde dosislepel kunt u het deeg in enkele seconden op de bakplaat verdelen om een ​​briesje te worden.

Welke soorten meel gebruiken?

Je kunt klassiek tarwebloem (type T55) gebruiken voor je pannenkoeken. Voor je pannenkoeken kun je boekweitmeel gebruiken, boekweitmeel.

Is er een truc om pannenkoekenbeslag met klontjes te vangen?

Om een ​​deeg met klontjes te maken, kunt u het door de staafmixer voeren. Je kunt het ook door een zeef laten gaan. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen klontjes aanwezig zijn voordat je mooie fijne pannenkoeken kookt.

Waarom missen we bijna altijd de eerste pannenkoek?

Met de eerste pannenkoek kun je er vaak voor zorgen dat je pannenkoek op de juiste temperatuur is. De eerste pannenkoek is vaak degene waarmee je je thermostaat kunt aanpassen, het is heel gebruikelijk dat deze vervolgens wordt gemist.

Hoe je crêpe maker goed in te vetten? Met boter of olie?

Wij adviseren zonnebloemolie voor het invetten van crêpe makers. Echter, elektrische crêpe makers uitgerust met een antiaanbaklaag (type Diabolo en Domino van het merk Krampouz) hebben voor gebruik zeer weinig olie nodig. Je kunt het invetten met een zachte, in olie gedrenkte doek, alleen voor de eerste pannenkoek. Het is niet nodig om de operatie tussen elke pannenkoek te herhalen. Voor "Billig" crêpe makers met een gietijzeren plaat, moet u de plaat ook invetten met een zachte doek of een met olie doordrenkte pad voor de eerste pannenkoek. In dit geval moet u de operatie tussen elke pannenkoek herhalen. Dus, klaar om je pannenkoeken te vouwen?Opmerkingen:

 1. Fekasa

  What a necessary phrase ... the phenomenal, brilliant idea

 2. Cwentun

  Wat een nieuwsgierige vraag

 3. Macauliffe

  Bedankt voor de hulp in deze vraag. Ik wist het niet.

 4. Vinos

  Iets naar mij persoonlijke berichten verzonden niet, een fout wat datSchrijf een bericht