Tips

8 decoratieve stijlen voor een kantoor dat weggooit

8 decoratieve stijlen voor een kantoor dat weggooitWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ben jij een van die gelukkige mensen die vanuit huis werken? Maar tussen ruimtebeperkingen, opslag, planning, meubels of zelfs uw stapels bestanden, gaat het decor meestal het laatst. Het is echter eenvoudig om het leven eenvoudiger te maken en tegelijkertijd een esthetisch tintje aan uw kantoor te geven. Volg de gids!

Een minimalistisch decor voor een kantoor dat ademt

Een bureau vol met papier en andere decoratieve accessoires lijkt vaak creatiever. Er is echter geen twijfel over mogelijk: om beter georganiseerd te zijn en productiever te zijn, moet u serieus overwegen om uw werkruimte zoveel mogelijk te ventileren. Eén sleutelwoord: minimalisme. Dus probeer het duidelijker te zien in je inrichting en vooral in je werkorganiseer uw kantoor door alles te legen en meer dan selectief te sorteren om alleen de essentie te behouden. We denken aan een computer, opslag, potloodhouders, bureaulamp en notebooks. Je kantoorruimte zal eindelijk kunnen ademen ... En je hersenen ook!

Hoe zuiverder uw kantoorruimte, des te meer u zult genieten van het werken daar!

Een Scandinavisch kantoor voor een zeer hygiënische werkruimte

Tussen uw e-mail, facturen, huidige bestanden, voltooide bestanden, briefs, vergaderingen ... Het is gemakkelijk om u volledig overbelast te voelen. Surf dus over de trend van "hygge" ("Deens welzijn", die "hugueu" moet worden genoemd) en kies voor een 100% Scandinavisch decor. Voor versier je kantoor en werk goed, wed op licht ruwhouten meubels, gezellige tapijten, een pastelkleurenkaart en een goede dosis licht. Alle middelen zijn goed om een ​​te creëren gezellige kantoorhoek en voel je kalm. We denken ook aan een paar geurkaarsen, groene planten en boeketten van wilde bloemen. Het resultaat belooft gewoon perfect te zijn!

Het belangrijkste: een kantoor ingericht in een stijl die u aanspreekt!

Een kantoorinrichting in werkplaatsstijl om uw creativiteit te stimuleren

Voor decoreer uw kantoorhoek workshop-stijl, beknibbel niet op de kwaliteit van uw kantoor zelf. Om deze fabriekssfeer echt te bereiken, blijft het belangrijkste accessoire een bureau in ruw hout op schragen. Denk ook aan decoratieve opbergdozen zoals oude groente- of wijnkisten, gemaakt van hout. Eenmaal aangepast, gebruik ze als opslag of planken! Ze zullen ideaal blijken te zijn om de plafondhoogte te optimaliseren, of zelfs gemakkelijk onder het bureau te schuiven. Kies ook voor een ideeënbord om uw herinneringen en andere lopende projecten te repareren. Overlaad de ruimte echter niet te veel met opslag ... Het is eerder een kwestie van het vinden van een balans om uw werk het beste te organiseren terwijl u deze creatieve workshopgeest behoudt.

Schragen en glazen plaat of metalen voeten, de workshopstijl inspireert je!

Een eigentijds kantoordecor met enkele geselecteerde accessoires

Briefpapier, potloden, pennen, bureaulampen, notebooks, pennenhouders, muismatten ... Alle decoratieve middelen zijn goed om zaken met plezier te combineren, vooral als u een ultramodern kantoor wilt! Kies bijvoorbeeld een mengsel van materialen. We denken bijvoorbeeld aan een mooi designbureau in glas, een lederen stoel en metalen accessoires. Wed ook op een mooi kader of decoratief paneel dat aan de muur is bevestigd om uw planning van de maand of de week op te hangen. Het vleugje originaliteit: toevoegen haken aan de muur om uw computerhulpmiddelen zoals uw hoofdtelefoons, hoofdtelefoons of uw laptoplader op te hangen. Maar let op, hier is het niet een kwestie van het maken van een verzameling accessoires voor plezier, maar van het zorgvuldig selecteren van de essentiële objecten in uw kantoor, zonder het te overbelasten.

Met de accessoires kunt u uw ruimte eenvoudig aanpassen.

Een industriële kantoorhoek in loftstijl in New York

Begin je je kantoor te versieren? We valideren! Maar let op, om een ​​industriële sfeer te krijgen, is de eerste stap natuurlijk het kiezen van het juiste kantoor. Voor een foutloze weddenschap op a massief metalen bureau . Een kwaliteitskantoor zal uw inrichting duurzaam een ​​boost geven, vooral als u het in de toekomst een tweede leven wilt geven. Voeg een kruk of een bureaustoel in verouderd leer toe. Bestrooi alles met een paar decoratieve accessoires zoals geborsteld stalen lampen, spots of gestripte lampen. Het resultaat belooft er te zijn!

Hout, metaal en leer, de perfecte combinatie voor een kantoor met een industriële uitstraling.

Retro decor voor een authentiek kantoor

Om een ​​retro-touch aan het decor van uw kantoor toe te voegen, wedden op recycling en op uw decoratieve accessoires zoveel mogelijk jagen. We denken bijvoorbeeld aan een donker houten bureau om mee te beginnen. Vergeet ook niet om meubels zoals een Provençaalse keukenstoel, een dressoir om uw bestanden op te slaan of oude potten die als mooie potloodpotten dienen, terwijl u stijl toevoegt aan uw decor, opnieuw te gebruiken. Wed ook op retro behang met patronen op een wandpaneel en voeg een geweven tapijt toe in een vergelijkbaar kleurenpalet. Denk aan een paar herinneringen met decoratieve accessoires zoals een bureaulamp of een zacht kussen op de stoel. Wij valideren!

Er gaat niets boven een retro-bureau om een ​​tijdloze werkruimte te creëren!

Een eclectisch en gevitamineerd kantoordecor

Laat uw kantoor hoek ofwel in een kleine ruimte of in het midden van een loft (zoals in je wildste dromen), verhoog je het uiterlijk van je werkruimte dankzij de decoratie. Begin met het kiezen van een kleurenpalet tangy close: bedrukte kussens, decoratieve tapijten, schrijfbehoeften, bureaustoel ... Weigeren alles met uw meubels en enkele grafische decoratieve accessoires. Het is ook een gelegenheid om los te laten en geen grenzen te hebben (of bijna). Onze tip: verhoog uw kantoorruimte met een wanddecoratie van topkwaliteit. Mix van decoratieve lijsten, foto's, panelen, ansichtkaarten of pagina's uit tijdschriften gesneden ... je hebt carte blanche! Deze inspirerende ruimte is vooral van u, dus profiteer ervan.

Een eclectisch decor om uw creativiteit te stimuleren? Het goede idee!

Een gezellig kantoordecor in boudoirstijl

Als u uw kantoor wilt decoreren als een klein boudoir, wed dan vooral op soberheid bij de keuze van uw kleuren. Alles (of bijna) wordt gespeeld in decombinatie van materialen . We denken aan vintage meubels in beige en crèmetinten om te beginnen. Dan komt de keuze van materialen ... En de must hier blijft de fluweel ! Decoratieve kussens, diep tapijt en een comfortabele bureaustoel zijn welkom. De laatste hand: een verfijnde kroonluchter, behang in kopertinten en de toevoeging van een Venetiaanse spiegel. Een sublieme setting voor al je creaties, van de meest intieme tot de meest gedurfde!

Een oude stijl voor romantische zielen op zoek naar inspiratie!