Behulpzaam

Hoe je huis op orde brengen voordat de school begint?

Hoe je huis op orde brengen voordat de school begint?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoogtepunt van het jaar, de start van het schooljaar is de gelegenheid om nooit een nieuwe organisatie in huis op te zetten. Het is tijd om het huis op te ruimen, te sorteren en te organiseren met één doel: het dagelijkse leven vereenvoudigen. Instructies voor een vreedzame september.

Kantoren ingericht van A tot Z voor een huis in orde

Laten we leergierig zijn. Begin met het inventariseren van de workspaces van elk familielid. We zullen het nog nooit zo vaak hebben herhaald: de stoornis schaadt de concentratie. Sorteer uw kantoor daarom, maar VERWIJDER alles wat overbodig lijkt voordat u de ruimte schoonmaakt van A tot Z. Investeer indien nodig in nieuwe modules van opslag, zelfs als dit betekent dat de organisatie van elk kantoor opnieuw moet worden bekeken. Doelstelling: papierwerk of huiswerk dat het hele jaar door efficiënt wordt verzonden. Maak ook van de gelegenheid gebruik om de resterende benodigdheden te sorteren, want ja, terug naar school komt eraan. Vul in wat ontbreekt, lijst in de hand. Hiermee zal het hele gezin graag werken!

Zodra je bureau netjes is, zul je duidelijker zien ... in je gedachten!

Weggezet voor het begin van het schooljaar: goed gesorteerde kleding

Opslag is alleen effectief als u eerst stofzuigt. Dat weet je wel. Het blijft alleen om het concept toe te passen. Het idee is om je spullen sneller te vinden, spanningen te vermijden en tijd te besparen. Verlicht je geest door alle kasten in het huis leeg te maken om kleding te sorteren (te klein, te beschadigd, om te doneren ...). Grijp deze kans ook aan berg zomerkleding op en leg winterkleren bij de hand. Plan ook een omweg naar de stomerij voor de meest kwetsbare items. Samengevat: neem de tijd om te reorganiseren en de kasten van iedereen op te ruimen om het jaar goed te beginnen. Een advies: sorteer ook kinderspeelgoed dat vaak veel (te veel) ruimte in beslag neemt. "Declutter om meer winst te maken", hier is uw nieuwe adagium!

Sorteren, opbergen ... het is soms ook het plezier om bijna vergeten kleding te vinden!

Een nette en ordelijke invoer

Symbolisch stuk van het huis, het signaleert de aankomst in de familiecocon. Sereniteit vereist, maak van uw entree een functionele en praktische ruimte. Investeer in opslagruimte , sleutelen aan schappen Makkelijk te bereiken en kapstokken met verschillende hoogtes te installeren (zodat de kleintjes ze kunnen gebruiken) om ieders jassen op te hangen. Heb ook manden voor winterschoenen (winkel zomerschoenen elders). Eindig met een "schoonmaak" sessie, inclusief plinten en meubels onderzijde!

Denk aan het plezier dat je zult hebben bij het ontdekken van een nette kamer als je thuiskomt!

Vlekkeloze familieorganisatie

Maak de balans op van de organisatie voor de maand september, want wie terug naar school zegt, zegt ... nieuwe roosters. Druk ieders schema's af om een ​​overzicht te krijgen en plaats ze in het zicht. Maak ook een standaardschema voor het hele gezin. Dus, klaar voor terug naar school? Ik beloof het, alles komt goed!

Als u niet wist hoe u uw koelkast moet decoreren ... Wij hebben de oplossing!