Anders

Verlichte fles

Verlichte flesWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uitrusting

1 kniptang Zilver geplastificeerde elektrische draad 1 kleine elektrische domino 1 lichtslinger 1 zilveren verfblik 1 boor 1 fles fruitsap (1,5 l) 1 kleine schroevendraaier voor elektriciens 1 hamer 1 nagel 1 zilveren aansluiting 1 zilveren schakelaar

Realisatie

10 'Elektrische aansluiting

Knip met de draadmessen de elektrische draad van de slinger af tot 5 centimeter onder de laatste bollen en sluit deze aan op de elektrische domino. Haal de lampen uit de stopcontacten en bewaar ze.

10 'schilderij

Verf de slinger met een zilveren spray, zorg ervoor dat alle oppervlakken (draad en stopcontacten) worden bedekt en aan de lucht drogen.

10 'Boren

Boor met een 8 mm speciale aardewerkboor een gat in de fles op 3 cm van de basis.

25 'Elektrische bevestiging

Knip de geplastificeerde elektrische draad tot tweederde en strip de uiteinden van de twee stukken. Voer de elektrische assemblage uit zoals aangegeven op de pdf-schets: 277628 en breng het uiteinde van de blootliggende draad in de fles door het eerder geboorde gat. Haal de draad van de elektrische eenheid uit de nek en bevestig deze aan de domino op de slinger. Vervang de bollen op de slinger en schuif de slinger in de fles.

Raad

Als het doorboren van de fles met de elektrische boor te ingewikkeld lijkt, maak dan een gat in het deksel en voer de elektrische draad door dit gat.20 decoraties op glas © Flammarion editions, 2003