Informatie

Onze meest praktische kledingrekideeën

Onze meest praktische kledingrekideeën


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In staal, hout, smeedijzer, op wieltjes ... Er zijn verschillende soorten rekken, en elk stuk zijn specifiek gebruik. In de gang verwelkomt hij de jassen en jassen van de gasten, terwijl in de slaapkamer dagelijkse kleren aan mooie hangers worden opgehangen. Voor grote kasten zijn er zelfs verstelbare en ultrapraktische dubbele kledingrekken ... We kiezen het in elk geval stabiel, solide en esthetisch!

Gemaakt van hout voor een etnische geestMet zijn natuurlijke uitstraling en een etnische touch, de dragende in ruw hout is een must in decoratie. Het is niet alleen chic, maar praktisch. En bovendien, het is over het algemeen voor een betaalbare prijs, omdat het niet wordt geverfd of behandeld! We kiezen voor een eenvoudig en minimalistisch ontwerp om alle schoonheid van hout tot uitdrukking te laten komen en we bewonderen: in een zeer witte ingang of een Zen-ruimte is het resultaat verbluffend.

Een hangende zelfgemaakte takEn als we het zelf hebben gehaald DIY-versie, deze beroemde peiling? We krijgen een mooie dikke tak terug, we binden een touw aan elk uiteinde en elk is aan het plafond bevestigd, op haken die stevig in enkels zijn geschroefd. Let op, toch nemen we enkele voorzorgsmaatregelen: ten eerste controleren we of de diameter van de tak niet groter is dan onze hangers, maar groot genoeg om onze garderobe te ondersteunen zonder te breken. Twee, we wrijven de tak voordat we hem ophangen, om stukjes mos of houtafval op onze mooie schone kleren te voorkomen!

Zwart metaal voor een kenmerk van binnenkomstSchat van de industrieel decor, Black Metal is ongeëvenaard om stijl te geven aan een (te?) witte ruimte. Perfect dus voor een inzending, waarvan we denken dat het vaker nuttig dan praktisch is! Vooral omdat een eenvoudig zwart metalen rek niet veel kost, perfect past bij een design voetstuktafel en het komen en gaan van de hangers ondersteunt zonder (te) beschadigd te raken.

In wit metaal om de kinderkamer te versierenIn de slaapkamer van een kind is het zwart metalen kledingrek meestal te gemarkeerd ... Het wit metalen kledingrek is perfect! Chique en minimalistisch, het is vergeten om de funky kleding van de kleintjes beter te markeren. En met zijn discrete lijn kun je zelfs plezier hebben door grappige, designer of kleurrijke hangers te kiezen, om een ​​vleugje waanzin aan het witte metaal toe te voegen.

In wit hout voor een scandi spiritVoor degenen die op zoek zijn naar het meest onverslaanbare decoritem, is dit het. Wit geverfd hout, discrete lijnen en een Scandinavische stijl die overal past. In een witte gang, een cocooning kamer of een minimalistische studio, het is geweldig! We kiezen het indien mogelijk met een plank aan de onderkant van het rek om de schoenen op te bergen en de vloer vrij te maken, we bieden decoratieve hangers in hout of zelfs wit, dat is hoe we kleding EN decor tegelijkertijd kunnen verbeteren.

In dubbele versie om meer kleding op te slaanDe kasten lopen over en de laden ontploffen? We kiezen voor een slimme en ontwerpopslagoplossing met een dubbel lager, eenvoudig. Het X-ontwerp voegt een grafische noot toe aan de kamer en biedt vooral twee balken om kleding aan op te hangen, naast een steun aan de onderkant voor schoenen. We kiezen het liever wit of hout om het decor te verlichten. En er is voldoende ruimte om rond te circuleren!

In mini-versie voor de kleintjesKleine kleding, klein kledingrek. In miniatuurversie, de dragen voor kind is ultra-decoratief, eerlijk gezegd schattig en vooral praktisch, omdat de kleintjes hun kleding zelf kunnen pakken en opbergen (of in ieder geval proberen op te bergen ...). Een goed punt om te leren, een goed punt voor decoratie, vooral omdat het minirack ook minder ruimte inneemt in de kamer!

Het klassieke metaal op wielenHet meest klassieke kledingrek is ook vaak het goedkoopst. We zullen je niet vertellen dat het het meest ontwerp is, maar soms, in een wasruimte, kast of garage, het praktische aspect is belangrijker dan het decor ... Vooral omdat het relatief neutraal is en als het niet echt wordt opgemerkt, kan het worden vergeten. Wat de wieltjes betreft, hiermee kunt u het rek overal naar toe slepen, van de strijkplank naar de slaapkamer! Ultra praktisch voor dagelijks gebruik, het kan worden gebruikt om jassen, shirts of broeken op te hangen. In hout, zwart of zelfs metaal, het weet discreet te zijn in interieurdecoratie!Opmerkingen:

  1. Edfu

    Ik kan aanraden om op een site te komen waar veel artikelen zijn over een thema dat je interesseert.

  2. Hal

    je herinnert je nog 18 eeuwen

  3. Wambua

    Ik denk dat er fouten worden gemaakt. Schrijf me in PM, bespreek het.Schrijf een bericht