Anders

Zuiger koffiezetapparaat: 3 fouten niet te maken

Zuiger koffiezetapparaat: 3 fouten niet te maken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ook wel "Franse pers" genoemd, hoewel deze door een Italiaan is gepatenteerd, is de Franse pers de koffiemachine in zijn eenvoudigste apparaat. Als het heel gemakkelijk te gebruiken lijkt, kun je snel je kleine zwarte missen. Hier zijn de 3 fouten die u niet moet maken bij het bereiden van koffie met een Franse pers.

Mis je gemalen koffie voor de Franse pers

Elke koffiemachine vereist malen, d.w.z. gemalen koffie, geschikt voor gebruik. En het malen van uw koffie is een belangrijke stap voor degenen die koffie naar hun smaak willen zetten. Als je niet bent uitgerust of bang bent om je koffie niet goed te malen, ga dan naar een koffiebrander, die je zal adviseren bij de keuze van koffie zoals malen. De Franse pers is degene die de minste fijne maling nodig heeft (we zeggen "grote maling"), tegenover de Turkse koffiepot (Cezve) waarvan de maling extra fijn is, vergelijkbaar met bloem. Voor je Franse pers zul je merken dat de juiste gemalen bonen de weerstand hebben die ze nodig hebben bij het persen, waarbij het filter ervoor zorgt dat ze alleen worden gestopt om hun sap te extraheren. We hebben het overkoffie brouwen, de methode die alle aroma's op de meest delicate manier extraheert.

Voor het malen van uw koffie is al een zekere expertise vereist: waak over het graan!

Pas de verkeerde koffie-waterverhouding toe in uw Franse pers

Nogmaals, de hoeveelheden ingrediënten zijn erg belangrijk voor het succes van je koffie! Het gaat om het zetten van een specifieke hoeveelheid koffie en het matchen van een hoeveelheid water. Als u een vooraf vastgestelde verhouding - ongeveer 20 gram koffie per kopje water (200 ml) - niet respecteert, die kan variëren volgens uw vereisten, kan uw koffie u een bittere smaak geven. Nadat u deze verhoudingen voor uw Franse pers onder de knie heeft, hoeft u alleen maar de gedoseerde koffie op de bodem van de glazen cilinder te plaatsen, het bijbehorende water toe te voegen en vooral op de juiste temperatuur. Het moet ongeveer 85 ° C zijn om aan alles te voldoen aroma's bonen maar kan variëren afhankelijk van het type koffie (tot 95 ° C). Roer het koffie-watermengsel lichtjes door, plaats de zuigerafdekking op het koffiezetapparaat en laat 4-5 minuten trekken. U kunt dan de zuiger laten zakken door lichte druk uit te oefenen, het filter doet de rest.

Houd rekening met de doseringen om sokken of te krappe koffie te voorkomen!

Laat de koffie in het koffiezetapparaat nadat u er in hebt geknepen

Zodra uw koffie is geperst, is de fout om niet te maken de te verlatenextractie koffie in het koffiezetapparaat. Integendeel, u moet uw koffie onmiddellijk in uw kopje en die van uw gasten schenken. De koffie wordt uiteindelijk te gebrouwen en vol bitterheid als je het vergeet in je Franse pers. Het is ook belangrijk om de juiste doses koffie te bepalen zoals hierboven aangegeven, om het juiste aantal kopjes te serveren. Als u ondanks al deze tips aarzelt om een ​​Franse pers te kiezen, wendt u zich dan bijvoorbeeld tot het Italiaanse koffiezetapparaat, dat alleen op het vuur hoeft te worden geplaatst, zodra de water- en koffiecompartimenten zijn gevuld.

Net als thee moet koffie niet te veel worden gezet.


Video: Delonghi Magnifica S ECAM - volautomaat: Productvideo (Mei 2022).


Opmerkingen:

 1. Nolyn

  Mee eens, dit opmerkelijke idee klopt ongeveer

 2. Grorr

  Bravo, jouw gedachte zal van pas komen

 3. Krocka

  I recommend that you visit the website, where there are many articles on the subject of interest to you.

 4. Roddrick

  Yes, it's hard

 5. Toshura

  Het is het ermee eens, het is een uitstekend ideeSchrijf een bericht