Anders

Een nacht onder de sterren op 2000 meter boven zeeniveau

Een nacht onder de sterren op 2000 meter boven zeeniveauWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wil je een buitengewone nacht voor geliefden of vrienden? Het is mogelijk met de Starlight Room, een coconkamer met uitzicht op de sterren dankzij de gewaagde glazen wanden waaruit het is samengesteld. Een meest verrassende zintuiglijke en ontwerpervaring.

Totale onderdompeling

Deze architectonische schat is de vrucht van de verbeelding van ontwerper Raniero Campigotto. Een buitengewone kamer - in de vorm van een hut in het hart van de bergen - met uitzicht op de met sneeuw bedekte ketting van de Dolomieten. Ver weg van de lichtvervuiling van grote steden die elke beschouwing van de sterren voorkomt, speelt de Starlight Room de kaart van exotische romantiek. Zowel comfortabel als minimalistisch, richt de slaapkamer zich op het essentiële: licht. Vanwege de transparantie van de muren is het natuurlijk licht dat de dressing bepaalt, de decoratie, maar vooral de sfeer van de kamer. Van zonsopgang tot zonsondergang, natuurlijke kleuren combineren deze bescheiden oase van schoonheid met schoonheid, telkens modulerend een sfeer die even vluchtig is als verschuift.

Starlight Room: meer dan een slaapkamer, een uniek verblijf

Om toegang te krijgen tot deze kamer op een hoogte van 2000 meter, moet je je sneeuwschoenen, je sneeuwschoenen aantrekken of zelfs op een sneeuwscooter stappen. Voor 300 euro per nacht kunnen liefhebbers genieten van een gastronomisch diner onder de sterren (courgette taglioni met pesto, artisjokravioli, chocoladetaart, enz.). Bij het ontwaken wordt er ook een ontbijt verzorgd. Afgezien van de geneugten van de smaak, is alles georganiseerd om het plezier van de klant te garanderen: een flatscreen-tv met de mogelijkheid om een ​​dvd of een USB-stick af te spelen voor het geval dat de sterrenvoorstelling niet genoeg voor u is.

Zie de Starlight Room-pagina voor meer informatie.