Behulpzaam

Salliège SARL, met de hand gestikt interieur

Salliège SARL, met de hand gestikt interieurWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Salliège, gelegen in Nevers, biedt zijn klanten echte ondersteuning op maat bij de realisatie van al hun interieurprojecten.

Ontwerpers en makers van universums

Het was in 1997 dat Franck Salliège, loodgieter door opleiding, zijn bedrijf oprichtte. Na 19 jaar ervaring besloot hij zijn activiteiten te diversifiëren met de overname van het Nivernaise-bedrijf Cuisines et Rangements. In januari 2009 begint het avontuur. Het bedrijf werd hernoemd onder het merk Perene, een strategische keuze voor zowel de kwaliteit als de kracht van de groep.

Het bedrijf geniet een uitstekende reputatie in de hele regio, dankzij de passie en expertise van al zijn medewerkers en de kwaliteit van zijn diensten. Maar bovenal onderscheidt het bedrijf zich door zijn klanten projecten aan te bieden die op hen lijken en die resulteren in het creëren van echte werelden, in overeenstemming met hun behoeften en verlangens.

Wereldwijde expertise

Het bedrijf zet zijn knowhow in volgens drie activiteitspolen. Salliège verwarming, verkoop, installatie en onderhoud van verwarming en sanitair. De indeling van het interieur, als officiële dealer van het meubelmerk Perene. Het bedrijf heeft dit tot zijn kernactiviteit gemaakt en biedt zijn klanten het ontwerp en de productie van hun keuken, badkamer of andere kamer in huis.

Om een ​​laatste glamoureuze en verfijnde touch toe te voegen aan de verschillende projecten die het leidt, gaat het bedrijf ook over tot de verkoop en installatie van aardewerk en tegels onder de naam Ceramic Matter. Dankzij deze verschillende expertisegebieden, zowel complementair als transversaal, ondersteunt het bedrijf elke fase van het project, van ontwerp tot installatie, inclusief 3D-modellering van plannen en beheer van werken. Zodat klanten zich nergens zorgen over hoeven te maken!

Een bevoorrechte relatie

Echte toegevoegde waarde, het bedrijf streeft ernaar een vertrouwensrelatie met zijn klanten op te bouwen. De ontwerpers zijn zeer attent en onderscheiden zich als hun bevoorrechte gesprekspartners voor elke klant, die zij ondersteunen bij de uitvoering van hun projecten. Bovendien zijn alle gekwalificeerde professionals die tijdens de werkzaamheden tussenkomen intern in het bedrijf: een echte troef om klanten gerust te stellen! Contact: Salliège SARL, 21 Boulevard de la République, 58000 Nevers Telefoon: 03 86 61 45 26 Site: www.salliege-cuisines-rangements.fr