Opmerkingen

3 ideeën voor spellen voor katten en honden om zelf te maken

3 ideeën voor spellen voor katten en honden om zelf te maken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Misschien heb je deze ietwat frustrerende situatie al meegemaakt: je koopt een ultramodern speelgoed voor je huisdier en ... het heeft uiteindelijk liever plezier met de verpakking dan met het speelgoed. Sindsdien denk je twee keer na voordat je een klein fortuin investeert! Heb je er ooit aan gedacht om zelf speelgoed voor je kat of hond te maken? We leggen uit hoe je vanuit alledaagse objecten in een mum van tijd een object voor je harige vriend kunt maken.

Idee 1: een spel voor katten of gastronomische honden

Dit speelgoed houdt de meest hebzuchtige katten en honden bezig. Met hun flair vinden ze smakelijke traktaties! Om dit spel te maken, is een lege tissuedoos en rollen toiletpapier of papieren handdoeken voldoende!

Knip de tissuedoos uit en plaats de rollen toiletpapier verticaal erin, en plak ze aan elkaar.

Leg wat droog voedsel of lekkernijen op de bodem van de buizen, en het is klaar!

Je kat krijgt zijn snoepjes door zijn poot in de rollen te schuiven. U kunt dus bepalen of het links- of rechtshandig is! Voor een hond, hetzelfde principe, maar vervang de rollen wc-papier door een in een bal gerolde doek. Als je een grote hond hebt, kun je ook een geschikt model maken door een koffer of karton te vullen met balgerolde vodden of oude t-shirts. Verberg een paar traktaties en het is klaar!

Idee 2: een bal die brokken verdeelt

Dit speelgoed is in slechts enkele minuten gemaakt en kan uw huisdier urenlang bezig houden! Je hebt gewoon een tennisbal, een mes en wat brokken nodig voor je kat of hond.

Voor een kat: Neem een ​​tennisbal en maak er een gat in, iets groter dan de traktaties. Doe wat lekkers in de bal (bij voorkeur droog), en het is klaar!

Voor een hond: Snijd langs de lijn op de bal om een ​​opening te maken. Door op zijn speelgoed te kauwen, kan uw hond zijn lekkernijen naar buiten brengen.

Idee 3: een dekbed uit sokken

Je eenzame of geperforeerde sokken kunnen een tweede leven hebben! Verander ze in een handomdraai in een zacht stuk speelgoed voor uw kat of hond. Verzamel ongeveer 4 sokken, draad, naald, schaar, pen en gaan.

Begin met het tekenen van de markeringen met een pen, volgens het onderstaande model, om te identificeren waar u moet knippen en naai.

Naai het bovenste gedeelte om twee kleine oren te vormen en draai de sok om.

Vul het met andere gesneden sokken. Voor een kat kun je een opwindende kattenkruid aan de vulling toevoegen.

Sluit de onderkant van de pluche met een paar naaisteken. En het is voorbij!

U kunt het dekbed versieren, maar vermijd de kleine knoppen of borduurgaren die uw huisdier zou kunnen inslikken. Bij voorkeur geschikte textielpennen.

Daar ga je! Bewijs dat je een rotte hond of kat kunt hebben zonder de bank te breken!Opmerkingen:

 1. Ely

  Ik ben het helemaal met je eens. Ik vind het een goed idee.

 2. Samushicage

  Ik denk dat je het fout hebt. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen. E -mail me op PM, we zullen praten.

 3. Airdsgainne

  More of these things

 4. Dedrik

  Deze versie is verlopenSchrijf een bericht