Tips

Fles en matglas

Fles en matglas


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uitrusting

Calqueerpapier 1 vel plakpapier 1 snijder 1 kleine natuurlijke spons Frosting vernis 1 spray witte verf 1 kleine fles azijn met schroefdop 1 klein glas

Realisatie

25 'Reproductie van het patroon

Reproduceer het pdf-patroon: 277630 met calqueerpapier en breng het over op het glanzende deel van het kleefpapier. Knip vervolgens het patroon uit met rondom een ​​marge van ongeveer 3 millimeter. Plak de lijm in het midden van de fles en zorg ervoor dat deze perfect aan de steun hecht. Hol de delen uit die er met een mes uit zullen zien.

30 'Toepassing

Dep met de kleine spons voorzichtig het hele oppervlak van de fles glazuurlak. Ga er met kleine aanrakingen heen om een ​​fijne korrel te krijgen en vermijd overbelasting van de spons. Verwijder voorzichtig de lijm en laat 15 minuten drogen.

5 'schilderij

Verf de dop met witte verf en laat deze aan de lucht drogen. Doe hetzelfde voor het glas, maar gebruik niet dezelfde lijm: het plakt slecht en vlekken van matte lak verschijnen.

Variant

Aarzel niet om je eigen patronen te maken door inspiratie te halen uit geometrische of bloemmotieven die je in tijdschriften zult vinden. Tip Als door het verwijderen van de lijm het berijpte materiaal werd verwijderd (vooral bij zeer kleine vormen), snijd dan de berijpte patronen met de snijder gelijk met de lijm. Dit soort problemen kan optreden als u te lang de tijd hebt genomen om de lijm te verwijderen en de glazuurvernis tijd heeft gehad om te drogen.

20 decoraties op glas © Flammarion editions, 2003Opmerkingen:

 1. Carlisle

  Ik raad je aan om een ​​site te bezoeken waar veel artikelen staan ​​over een thema dat je interesseert.

 2. Oxnatun

  en heb je dat geprobeerd?

 3. Ber

  geweldig, zeer vermakelijk antwoord

 4. Isham

  De lezers van mijn blog zullen hierin geïnteresseerd zijn. Kan ik een kruising maken op mijn blog?

 5. Meldrik

  de uitdrukking erg waardevol

 6. Mesrop

  Ik denk dat je het fout hebt. Schrijf me in PM, we zullen bespreken.Schrijf een bericht