Behulpzaam

Mobalpa, een keuken om te leven

Mobalpa, een keuken om te levenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De keuken is vandaag een woonkamer. Tegenwoordig is het een kamer geworden die synoniem staat voor gezelligheid, die uw persoonlijkheid weerspiegelt en zich opent voor de rest van het huis. We bereiden er maaltijden, maar niet alleen. Vier op de vijf Fransen beschouwen het als een plaats van gezelligheid. Maar het is niet altijd eenvoudig om deze nieuwe manier van leven samen te laten vallen met de ruimtebeperkingen van uw accommodatie en die van uw bankrekening. Het is vaak een droomproject voor meerdere jaren dat moet slagen om in de realiteit te komen. Er zijn de ideeën gespot in tijdschriften en de beperkingen van onze ruimte, vandaar het belang van het professionele oog.

Bij Cléa bijvoorbeeld was de niet-onderhandelbare basis het hebben van een echte leefruimte waar circulatie gemakkelijk zou zijn. In een beperkte en ietwat donkere ruimte stellen de keukenontwerpers voor om de opslagruimte te optimaliseren door een "Alto" meubel van 83 cm aan te bieden dat het hoogste op de markt is, aan de kant van het werkblad kiezen ze voor een hoogte van 92 tot 97 cm. met minimalistische plinten en zorgen voor een optimale positionering van de snij- en voorbereidingsvlakken. Resultaat? Perfect comfort dat maximale opslagmogelijkheden biedt.

Als er geen ruimte was voor een echt centraal eiland, wat de huidige grote trend in de keuken is, hebben Mobalpa-experts het probleem omzeild door een hoge tafel in het midden met een lichte structuur voor te stellen. Het kan ook worden gebruikt als een extra werkblad, geeft een ongebruikelijke lucht aan de keuken en is geschikt voor volwassenen en kinderen op een ontspannen manier.

Uiteindelijk stelden ze voor om een ​​glazen dak te maken om zijn keuken te verlichten en open te stellen voor de rest van de accommodatie. Al het belang van het systematische huisbezoek tekentafel met de hand, waardoor ze de structuur van de muren live konden controleren om er zeker van te zijn dat de partitie kon worden gewijzigd. Bereken de hoeveelheid werk en stel geselecteerde ambachtslieden voor om het uit te voeren zonder het basisbudget op te blazen, net zoveel diensten als Rémi Vallée en zijn teams bieden in zijn twee Mobalpa-winkels, in Vendôme (41) en Saumur (49), waar u ontdek de waarden van het merk opnieuw.

Contact: Mobalpa Saumur, 4 rotonde Lucien-Méhel, Zone Ecoparc, 49400 Saumur Telefoon: 02 41 59 80 88 Mobalpa Vendôme, 41 Rue du Bellay, 41100 Vendôme Telefoon: 02 54 67 01 11


Video: Mobalpa Knesselare KEUKENS - VIRTUAL REALITY (Augustus 2022).