Tips

Professioneel koken met het KITCHENminis®-assortiment van WMF

Professioneel koken met het KITCHENminis®-assortiment van WMF


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Aandacht nieuwheid! WMF, specialist in keukenapparatuur voor professionals, lanceert zijn eerste assortiment voor particulieren. De kans om eindelijk alle troeven te hebben om als een pro te koken! De specificiteit van deze lijn? Hoogwaardige apparaten van kleinere omvang, voor maximale efficiëntie en minimale ruimte in uw kasten.

WMF, een merk dat vooruit gaat

Je bent misschien bekend met het merk dat voor het eerst een reputatie verwierf bij professionals in de keuken. Zijn ambitie staat nu open voor particulieren door het aanbieden van kleine, elegante en design huishoudelijke apparaten, innovatief en verrassend.

Een essentieel bereik

De KITCHENminis®-collectie bestaat uit een waterkoker, een mokka-koffiezetapparaat, een koffiemolen, een koffiezetapparaat, een blender, een broodrooster, een eierkoker, een raclette / grill, een elektrische mandoline en een stoomboot. Kortom, een compleet assortiment ontworpen voor amateur-fijnproevers. Door het aanbieden van kleine, functionele, efficiënte maar vooral toegankelijke apparaten (van 59,99 tot 139,99 euro), richt WMF zich op een zeer specifieke klantenkring: ambitieuze koks die in stedelijke gebieden wonen in een bescheiden leefomgeving (alleen wonen of maximaal drie personen). De KITCHENminis®-collectie is gericht op de actieve en drukke gourmet, die noch de tijd noch de plaats heeft om geavanceerde of imposante apparatuur op te slaan en te gebruiken. Daarom wordt gedacht dat de apparaten van de lijn discreet en aantrekkelijk voor het oog zijn, zoals de stoomboot of de broodrooster die op het werkoppervlak kunnen blijven zonder te storen.Opmerkingen:

 1. Meztigami

  Je hebt geen gelijk. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 2. Zolozragore

  Theateraccessoires blijken dat dit

 3. Vobar

  Ja, dit begrijpelijke bericht

 4. Sagor

  Deze geweldige zin zal van pas komen.

 5. Barr

  Wat is het van plan?Schrijf een bericht