Opmerkingen

Elementen voor mobiel

Elementen voor mobiel


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uitrusting

1 punt van vermiljoenvilt van minimaal 15 x 20 cm 1 grote metalen liniaal 1 krijt van kleermaker 1 schaar 1 fotokopie van het neushoornpatroon pdf: 277606 1 stuk synthetische vulling minimaal 10 x 15 cm Pinnen Naaimachine Witte draad 1 kompas 1 kleine val van ecru-vilt of vilt 4 doorschijnende bordeauxrode rocailles 1 bordeauxnaald

Realisatie

20 'Couture

Snijd twee rechthoeken van vermiljoenvilt, elk 10 x 15 cm. Knip vervolgens de fotokopie van het patroon van de neushoorn en leg deze in krijt aan de rechterkant van een van de stukjes vilt. Leg vervolgens de twee rechthoeken van vermiljoenvilt op elkaar, met de verkeerde kanten op elkaar, en plaats een stuk synthetische vulling van dezelfde grootte. Speld in het midden. Prik vervolgens in de machine precies volgens de contouren van de neushoorn. Maak een paar achtersteken aan het begin en einde om te stoppen met naaien.

10 'De vorm snijden

Knip de neushoorn voorzichtig met een schaar, een paar millimeter van de naad.

10 'De ogen naaien

Snijd vier cirkels van ongebleekt vilt of vilt met een diameter van ongeveer 1 cm en naai ze, om te eindigen, met de vier rocailles op de locaties die op het patroon zijn aangegeven. De ogen worden tegelijkertijd aan beide kanten genaaid.

Truc

Om de karakters meer gewicht te geven of om een ​​mobiel dat naar één kant leunt in balans te brengen, kun je kralen aan de onderkant van elk dier hangen.

20 decoraties op Felt © éditions Flammarion, 2003Opmerkingen:

 1. Bron

  Hoe kan het niet beter!

 2. Kolichiyaw

  Ik bevestig. Ik ben het eens met alles hierboven verteld. We kunnen over dit thema communiceren.

 3. Shaun

  Volgens mij vergist u zich. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PB.

 4. Watkins

  Op onze site kunt u uw astrologische horoscoop zowel voor een bepaalde dag als voor een week van tevoren ophalen. We kunnen met precisie zeggen welke beroepen geschikt zijn voor jou, en waar je zult slagen en je carrièregroei.

 5. Bern

  Eerlijk gezegd, je hebt absoluut gelijk.

 6. Gergo

  Niets van de gelijkmatige berekening.Schrijf een bericht