Anders

Voor / na: Outdoor-accessoires om het terras te verbeteren

Voor / na: Outdoor-accessoires om het terras te verbeterenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Grote veranderingen zijn niet altijd afhankelijk van groot werk. Soms is er weinig voor nodig om een ​​ruimte te personaliseren, of het nu gaat om een ​​binnenruimte, een terras of een balkon! Hiervoor zijn accessoires en doe-het-zelvers de ideale pijlers: toegankelijk en eenvoudig in te stellen, ze liggen binnen het bereik van ieder van ons. Homemade is de specialiteit van de Amerikaanse auteur en blogger Elsie Larson. Via haar collectief "A beautiful Mess", stelt de jonge vrouw zich elke dag een veelheid aan creatieve ideeën voor om het dagelijks leven te kleuren. Deze keer ging ze naar haar werkruimte - of meer precies naar buiten - geholpen door twee van haar collega's, transformeerde Elsie een hoek buiten haar kantoor in een gezellig en kleurrijk terras. Er gaat niets boven een gezellige ruimte voor de lunchpauze!

Een verlaten tuin weer tot leven brengen

voor : De kantoren van het collectief "A beautiful Mess" ontbreken niet aan originaliteit. Bezet door verschillende creatieven van alle strepen - fotografen, editors, grafisch ontwerpers - weerspiegelen ze perfect het universum van hun inzittenden. De buitenkant is echter volledig verlaten, omdat het team tot nu toe geen tijd heeft gehad om ermee om te gaan. De tuin heeft echter veel voordelen, met zijn rustige en groene omgeving: na enkele maanden van reflectie besluit Elsie, oprichter van "A beautiful Mess", eindelijk een ruimte te ontwikkelen die is gewijd aan "afterwork". In een hoek van de tot nu toe onbezette tuin is de jonge vrouw van plan een zomerlounge te creëren waar alle werknemers elkaar kunnen ontmoeten, een maaltijd kunnen delen of gewoon een drankje kunnen drinken. Een vriendelijke en informele manier om de toch al zeer sterke banden tussen de leden van het collectief te versterken, tijdens de lunchpauze of aan het einde van de dag, zodra het werk klaar is.

na : Toch was een maand werk nodig voor Elsie, Josh en Laura om deze kleine ruimte nieuw leven in te blazen en te personaliseren. De grootste taak was om de betonnen platen te leggen die nu het gras bedekken en het nieuwe terras begrenzen. Grind omringt deze kleine ruimte en stelt u in staat om van het kantoor naar de zomerkamer te lopen zonder in het gras te hoeven lopen. De muren zijn zorgvuldig wit geverfd om het terras te verlichten en een scherper uiterlijk te geven. Het aangrenzende hek staat ook onder het penseel van Elsie, die een veelvoud van zwarte erwten op de witte achtergrond heeft toegevoegd om een ​​originele noot aan het geheel te brengen.

Maar het middelpunt van het terras is ongetwijfeld de grote op maat gemaakte bank, die plaats biedt aan tien personen. Vast in de hoek van de twee gebouwen, was het bezaaid met verschillende gekleurde kussens die het energie geven terwijl het een comfortabele noot toevoegt. Om de versiering te voltooien, voegden Elsie en haar metgezellen een gestreept tapijt aan de vloer, hingen verschillende plantenpotten aan de muren en hingen een lange slinger in de stijl van café-guinguettes van weleer. Met zijn nieuwe designbarbecue en de XXL-planten eromheen belooft de zomerbeurs van het collectief "A beautiful Mess" vele vriendelijke momenten met collega's te verwelkomen!

Meer info op www.abeautifulmess.com


Video: Dominion 2018 Documentary. Ultra HD. Subtitles (Augustus 2022).