Informatie

Koken: een familiezaak

Koken: een familiezaak


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Generaties volgen elkaar op aan het hoofd van dit bedrijf dat gespecialiseerd is in high-end keukengerei. Toen Leopold Habiague in 1864 hoofd werd van de ijzerhandel aan de rue Alsace Lorraine in Toulouse, vermoedde hij waarschijnlijk niet dat zijn achterkleinzoon meer dan honderdvijftig jaar later een van de grootste zou beheren Franse winkels voor culinaire accessoires, ondersteund door zijn betovergrootkleindochter, klaar om het over te nemen.

De tempel van koken

Het Habiague-huis is in de loop van de generaties geëvolueerd. De kachels en potten uit het einde van de 19e eeuw werden al snel vergezeld door het eerste keukengerei. Vandaag observeert François de Bellissen, een directe afstammeling van Léopold Habiague, een loyale klantenkring.

"Het zijn niet de prijzen die onze aandacht trekken, maar de functionaliteit, kwaliteit en esthetiek", legt François de Bellissen uit. "Onze klanten, vaak als hobby naar de keuken gebracht door televisieprogramma's, zijn op zoek naar kwaliteitsartikelen die ze met plezier zullen gebruiken." Kwaliteit in combinatie met advies dat ze zeker bij Habiague zullen vinden.

Historische bekendheid

In een tijdperk dat wordt gedomineerd door wegwerpbaar en onmiddellijk, legt François de Bellissen de redenen uit voor de stabiliteit van zijn bedrijf en de loyaliteit van zijn klanten: "Onze kracht berust vooral op onze geschiedenis en onze vaardigheden, die in de loop van de tijd zijn behouden. We hebben een betrouwbaar en loyaal team dat de producten kent, sommige hebben zelfs meer dan 30 jaar doos! Bovendien bieden we niet alleen een ruime keuze, 2 tot 3 hele reeksen per prijsklasse, maar ook demonstraties in de winkel. Onvermijdelijk versterkt anciënniteit onze legitimiteit die gebaseerd is op een fundament van concrete kennis! "


Video: SVO Praktijkles: Kookworsten maken (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Benecroft

  Snel antwoord, kenmerk van vindingrijkheid;)

 2. Akinogul

  Ik vind dat je geen gelijk hebt. Ik ben er zeker van. We zullen het bespreken. Schrijf in PM, we zullen communiceren.

 3. Mazushura

  Ik ben me bewust van deze situatie. Klaar om te helpen.

 4. Adri

  Weinig gevoelens .. maar mooi ...

 5. Park

  Volgens mij vergist u zich. Laten we bespreken.

 6. Athan

  Ik vind het een heel interessant onderwerp. Laten we met je praten in de PM.Schrijf een bericht