Anders

Welke kleur moet ik associëren met mijn paasdecoratie?

Welke kleur moet ik associëren met mijn paasdecoratie?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Omdat het paasweekend snel nadert, krijg je geleidelijk de wens om de decoratie van je paastafel voor te bereiden. We geven je enkele ideeën om de kleuren van je paastafel te vinden: fris, scherp, pastel of zelfs helder ... Hier zijn enkele decoratieve inspiraties!

Een paastafel in lentekleuren

De paasviering vindt plaats aan het begin van de lente: het gras wordt groen, de bloemen komen uit de grond en de eerste knoppen verschijnen aan de bomen. het is daarom normaal om inspiratie uit dit kleurenpalet te halen maak je paastafel . Zachtgroen, limoengroen, roze, geel en ecru zijn de essentiële kleuren om een ​​decoratie van te maken tafel in lentekleuren . Voor uw middelpunt kunt u kiezen voor bloemen zoals madeliefjes, tulpen of zelfs narcissen en narcissen die in het seizoen zijn. Met kattenkruid, kunstgras of zelfs mos kunt u de bestiary van Pasen opvoeren die essentieel is voor uw tafeldecoratie. Kip, konijn en eieren passen perfect bij dit frisse en natuurlijke thema. Het is aan jou om de stijl en het materiaal te kiezen: porselein, hout of karton. De tuin staat al aan je tafel!

Een frisse en zoete paasdecoratie met pastelkleuren

Pasen: pastel kleuren op de tafel

Het gelach van kinderen die chocolade-eieren zoeken in de tuin, een gelukkige familiemaaltijd die geniet van de eerste zonnestralen: Pasen lijkt een zekere zoetheid van het leven op te roepen, zowel kinderachtig als familie. Welke betere manier om het te sublimeren dan een dresscode die zowel vrolijk als vol tederheid is? de pastel kleur , heel trendy, hebben precies deze gave om de twee tegelijkertijd te combineren. Het idee Meng alle tonen samen (lichtroze, hemelsblauw, flesgroen, lichtgeel, lila ...) zowel voor de keuze van de borden, voor de placemats als de bloemen, de stoffenknopen, enz. Vergeet niet om je eieren te schilderen met pastelkleuren. Ze zullen een essentieel accessoire van uw zijn pastel tafeldecor : in kleine gebreide nesten of in vazen ​​om uw bloemen te verfraaien met zachte kleuren. Pastel zal jong en oud aanspreken voor deze paasdag.

We zijn dol op dit trompe l'oeil bestek! U niet?

Pasen met felle kleuren

De meest feestelijke kunnen hun ideale paasdecor kiezen uit een sterk gekleurd staal: rood, marineblauw, indigo, groen, oranje. Je kunt durven de kleur op je paastafel ! Heldere kleuren worden gemarkeerd in de keuze van gekleurde schotels, of in accessoires en decor, om te voorkomen dat uw tafeldecor overbelast raakt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor witte gerechten en spelen met kleuren en patronen in kleine aanrakingen door je eieren in stof te wikkelen kleurrijke patronen . De tuin en de paashaas op een moderne manier oproepen, is ook mogelijk, door anijsgroen plastic bestek, oranje papieren handdoeken te kiezen, mooi geassembleerd en geplant in een pot met spliterwten of linzen. De illusie is perfect: ze zien eruit als mooie wortels! De felle kleuren kunnen worden aangebracht door kleine details met behulp van slingers van wimpels die boven de tafel hangen, linten rond het bestek, een kleurrijk tafelkleed, grappige kleine manden en ten slotte door de beschilderde eieren of in verspreide chocolade, hier en daar, als een gastronomisch middelpunt.

Een kinderachtige en kleurrijke tafeldecoratie, want Pasen is ook het feest van de kleintjes

Het blijft om je een gelukkig Pasen te wensen! Aarzel niet om uw paastabellen in alle kleuren met ons te delen op onze Facebook-pagina of laat u inspireren door ons Pinterest-accountOpmerkingen:

 1. Egesa

  Fascinerend antwoord

 2. Radeliffe

  Absoluut met jou, het is het daarmee eens. Ik vind je idee leuk. Ik stel voor om de algemene discussie te nemen.

 3. Tajo

  Bij jou zou ik anders aankomen.

 4. Geffrey

  Ik ben het helemaal met je eens. Daar is iets aan, en ik vind het een geweldig idee.

 5. Mackinley

  Is er iets te doen?Schrijf een bericht