Informatie

6 ideeën voor een landelijke keuken

6 ideeën voor een landelijke keuken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Minimalistische gerechten komen niet voorbij! Je droom is echt landelijk koken. Degene die je doet denken aan de keuken van je ouderlijk huis, midden in de weiden. Déco.fr deelt zijn tips met u om uw keuken in een handomdraai een landelijke uitstraling te geven. Van retro metalen dozen tot rustiek-chic meubilair, er is geen tekort aan inspiratie!

Installeer een bank rond de keukentafel, voor een landelijke stijl in de kamer

Wie zegt landelijke keuken, zegt familie en vriendelijke keuken. We kunnen ons een grote tafel in het midden van de kamer voorstellen, met een opgewekte drukte, terwijl sommige bezig zijn in de keuken en anderen klerken zijn (of hebzuchtig!). Installeer een houten bank rond de tafel om ruimte te besparen en een landelijke uitstraling aan deze ruimte te geven. Als het oud is en in zijn eigen sap zit, is het nog beter!

We serveren onszelf op de bank om te genieten van een goede plattelandspaté met het gezin!

Een dressoir voor de pannen: de plattelandsgeest is op de uitkijk!

De landelijke keuken is een plek waar we heerlijke gerechten voor het hele gezin bereiden. Als je een gematigd verlangen hebt om oma's koperen kookgerei te vinden, staat niets je in de weg om een ​​spatwand voor je pannen te bevestigen. Het verschil is dat die van jou van roestvrij staal zijn en een moderne kant aan je landelijke keuken geven!

De steelpannen creëren een landelijke inrichting en combineren zaken met plezier!

Ruwe houten planken voor een landelijke keuken

In een keuken heb je opslag nodig. In plaats van het installeren van een chique landelijke dressoir, ideaal voor het geven van stijl maar omvangrijk en vrij duur, breng anders een vleugje hout. Met open planken in ruw hout, biedt u opslag voor uw keuken, terwijl het een landelijke stijl geeft. Vergeet niet om te recupereren met herwerkte palletlatten, een leuke kleine budgettip!

Een plank van onbewerkt hout voor een landelijke inrichting met een realistisch budget!

Hang een landelijke lamp op

Om een ​​landelijke sfeer in uw keuken te creëren, verlaat u de schijnwerpers en andere moderne verlichting met fel licht. Het idee is eerder om een ​​kleine ziel naar de kamer te brengen met een zacht licht. Hanglamp in retro workshop-type of chique rustieke houten kroonluchter, het is aan jou om de landelijke stijl te vinden die het beste bij je interieur past! Geef in elk geval de voorkeur aan een vrij grote lamp om boven de keukentafel of de kookruimte te hangen, voor een nog aangenamere kant. Sterk de lange avonden!

Industriële suspensies passen perfect bij het decor van een landelijke keuken.

Niet passende stoelen voor een landelijke keuken

Als de optie van de houten bank rond de keukentafel je niet overtuigt, laat je dan verleiden door die van niet-passende stoelen. Een decoratieve keuze die alles heeft! Vrij comfortabele stoelen, originele decoratietip en gerecupereerde, niet-passende stoelen zijn ongeëvenaard in het verdraaien van de indeling van een kamer. Kies uw houten stoelen voor een natuurlijke en retro-look, perfect om een ​​landelijke uitstraling aan uw keuken te geven.

De landelijke stijl speelt de herstelkaart in de keuken!

Vintage metalen accessoires voor een rustieke keuken

Vergeet de vastberaden campagne decoratieve accessoires niet! Om zonder matiging op uw open planken in ruw hout te hebben of aan de muren te hangen, zijn vintage metalen elementen essentieel. Wie herinnert zich de kleurrijke metalen dozen met oude advertenties niet? Durf ook de draadmand, niet om je eieren op te pakken, maar om bijvoorbeeld groenten en fruit te plaatsen. Kortom, selecteer een paar sterke stukken in de kleuren die bij uw keuken passen voor een stijlvol en warm resultaat!

We vermenigvuldigen de kleine metalen dozen om opslag toe te voegen in zijn landelijke keuken!Opmerkingen:

 1. Aeshan

  Je hebt geen gelijk. Laten we dit bespreken. E -mail me op PM, we zullen praten.

 2. Salvador

  the ideal answer

 3. Zunris

  Met talenten...

 4. Abell

  het opmerkelijke idee

 5. Goltigor

  Heel erg bedankt voor je hulp in deze kwestie. Dat wist ik niet.

 6. Webber

  In vertrouwen gezegd, mijn mening is dan duidelijk. Ik raad je aan om te proberen google.com te zoeken

 7. Kajira

  Toegegeven, dat zal trouwens wel een goed idee zijnSchrijf een bericht