Opmerkingen

Les Planchers de Bourgogne, de kunst van Frans eiken parket

Les Planchers de Bourgogne, de kunst van Frans eiken parket


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Nooit meer gebarsten eiken vloeren met Les Planchers de Bourgogne. Een responsief en attent team dat zich richt op de Franse productie en productie. Om het onverkochte hout te verwijderen, is het logisch dat de zagerijen Mendoza, Soupeaux, Barbier en Gaitey hun krachten bundelen om Les Planchers de Bourgogne in 2000 te creëren. Het bedrijf biedt dus massieve eikenhouten vloeren uit productie Frans. Hout komt rechtstreeks uit Bourgondië, Franche Comté of Ardenne en Champagne. Het wordt vervolgens omgezet in natuurlijk parket in Ancy le Franc, in de Yonne.

Bekend om zijn weerstand tegen tijd, met goed onderhoud, kan massief eiken parket de levensduur van 100 jaar aanzienlijk overschrijden. Het is ook heel gemakkelijk om het terug te geven dankzij een schuren, gevolgd door het aanbrengen van een olie of een vernis. Zeer goede thermische en akoestische isolatie, de eiken parketvloer vindt zijn plaats in alle kamers van het huis, behalve toiletten en badkamer.

Les Planchers de Bourgogne is gespecialiseerd in parketvloeren met grote breedte. Vanuit esthetisch oogpunt wordt het aanbevolen om te kiezen voor brede parketplanken in een grote kamer.

Het massief eiken parket vereist enkele aanbevelingen voordat het wordt geïnstalleerd. In het bijzonder moet het als laatste in een goed geïsoleerde kamer worden geplaatst en moet het minstens 10 dagen worden geacclimatiseerd in de kamer waar het zijn levensduur zal beëindigen.

Na installatie is het belangrijk om 48 tot 72 uur te wachten voordat u klaar bent. Als de minste twijfel blijft bestaan ​​bij de keuze van het parket of de plaatsing, is het hele Planchers de Bourgogne-team beschikbaar om telefonisch naar zijn klanten te luisteren. Bij elke levering, overal in Frankrijk in 8 tot 10 dagen, wordt ook een kleine gids verstrekt met de 10 goede adviezen die u moet volgen voor de installatie van het parket. Contact: Les Planchers de Bourgogne, ZI Les lame, 89160 Ancy le Franc Telefoon: 03 86 75 10 04 E-mail: [email protected] Site: www.lesplanchers.com


Video: Les planchers de terre - Pose de la terre cuite (Mei 2022).


Opmerkingen:

 1. Antoine

  Parding, ik kan niets helpen. Maar het is er zeker van dat u de juiste beslissing zult vinden. Wanhoop niet.

 2. Bertram

  Ik hoorde dit verhaal ongeveer 7 jaar geleden.

 3. Shanley

  Bravo, dat zal trouwens een geweldig idee zijn

 4. Fane

  Als dit geen groot geheim is;), waar is de auteur van de blog vandaan?

 5. Malakora

  Ik wil u spreken, ik heb iets te zeggen over dit onderwerp.Schrijf een bericht