Tips

M Hout, houten constructies en nomadische huizen

M Hout, houten constructies en nomadische huizen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het bedrijf M Bois is gespecialiseerd in houten constructies aan de Baskische kust. Hervé Dupin vertegenwoordigt de vierde generatie van een timmermansfamilie. Een knowhow die hij sinds 2004 ten dienste stelt van de houtbouw. ​​In de Pyrénées-Atlantiques en in het zuiden van de Landes bouwt het M Bois-team structuren die voldoen aan de behoeften van de klant. Het is interessant om te vragen wat de voordelen van hout voor een huis zijn?

De voordelen van een houten huis

Houten huizen zijn snel te bouwen, omdat alles in de werkplaats wordt gemaakt. Het blijft alleen om de elementen samen te stellen als een 3D-puzzel. Dit type constructie bespaart ook vloerruimte. Terwijl voor een traditionele woning de isolatie achter de steen wordt aangebracht, zit deze met het hout direct in de muur.

Dit materiaal biedt ook thermisch comfort in alle seizoenen, omdat het reageert op temperatuurbewegingen. Genoeg om te besparen op stookkosten. Een ander sterk punt, hout regelt de luchtvochtigheid van het huis, waardoor het gezonder wordt.

De kleine huizen, nomadische houten constructies

M Bois gaat niet alleen over de bouw van individuele huizen. Maar inderdaad een originele manier om nomadische woningen te begrijpen via de Tiny Houses, die niets anders zijn dan houten huizen op een trailer. Deze stacaravans kunnen plaatsvinden in een tuin als het hele jaar door bijgebouw, maar kunnen ook worden verplaatst als hun eigenaars dit wensen, die een aanhangwagenvergunning moeten hebben. Hoewel het klein is, kan het Tiny House tot 4 meter hoog en 7 meter lang worden.

Voor een typisch Tiny House-model van ongeveer 11 m², aangedreven door een lithiumbatterij, kost het ongeveer 45.000 euro. Er zijn echter veel mogelijkheden voor voorzieningen en apparatuur. Het zou daarom niet verwonderlijk zijn om een ​​van deze kleine constructies tegen te komen die zijn omgeleid naar een kapsalon of een foodtruck. Contact: M Bois, Route de Saint Palais, 64120 Etcharry Telefoon: 05.59.67.95.58 E-mail: [email protected] Website: www.ossature-bois-64.fr


Video: 10 Futuristic Homes - Transforming Houses and Design (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Biton

  Goede vraag

 2. Arashibei

  Bedankt voor de info!

 3. Colquhoun

  Ik moet toegeven dat degene die de nishtyak schreef werd besprenkeld.

 4. Vilmaran

  Bravo, je zin briljant

 5. Elwin

  Prachtig, zeer waardevol stukSchrijf een bericht